Bildirim
bu pc arma 3 ü kaldırırmı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Maalesef kaldırmaz. M serisi bir ekran kartında en az gt 4xx serisi gerekiyor Arma 3 için.
Yine işlemciniz de her ne kadar 3.2 olsa da Arma 3'de sorun çıkartır._____________________________ İkinci olan, ilk kaybedendir. -
üzdü be 30 fps falan yeterliydi bana :( _____________________________ -
özellikle o işlemciyi değiştirmek şart 2.elden xeon e5430,e5440 veya e5450 alırsan gayet güzel olur 
ekran kartı olarak 120-140 liraya r7 240 bulabilirsin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Dediğiniz parçalar güzel ama beni düşündüren ekran kartının M serisi olması. M serisi kartlar ya notebooklarda ya da all in one pclerde oluyor. Eğer öyleyse maalesef yükseltme yapmak da imkansız :( _____________________________ İkinci olan, ilk kaybedendir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Siannis
Dediğiniz parçalar güzel ama beni düşündüren ekran kartının M serisi olması. M serisi kartlar ya notebooklarda ya da all in one pclerde oluyor. Eğer öyleyse maalesef yükseltme yapmak da imkansız :(
M yazısına dikkat etmemişim hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
1366x768 çözünürlükte bütün grafik ayarları mümkün olan en düşük ayarda 30 civarı oynatır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ L+++ -
30 verir mi bilinmez ama ciddi kasmalar ve donmalara tahammül edebilirseniz Black Friday sebebiyle oyunu 33 lirayken alabilirsiniz ilerisi için. Açılır, açılmaz, kasar kasmaz kestirmek zor. Ama akıcı oynatmaz gibi o sistem. Ancak dediğim gibi hazır indirimdeyken almak mantıklı.
Çünkü ileride güncel herhangi bir sistem ile Arma 3 oynayabilirsiniz._____________________________ İkinci olan, ilk kaybedendir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt