Bildirim
Bu parçanın adı nedir? Egzantrik Dişlisi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
1991 model 316i m40 motor aracım var. yani arabada çalıştıramama titreme yada yolda giderken stop etme gibi bir sorun yok. 1 yıldır hiç yolda bırakmadı. yağ çubuğunda üfleme vs. yok. egzozdan da duman atmıyor. Sadece kesiciye girerken anormalleşiyor yani bildiğimiz kesici sesi yok pırpırpır gibi bi ses geliyor. çok seri bir şekilde. tüm filtreler yağ buji ve buji kabloları o2 sensörü değişti. kalkışı çok iyi ama işte 5500 6000 gibi kesiciye giriyor. bilgisayarda sadece abs sensörü arızası verdi değiştirdim bu seferde hız 20yi geçince tekrar ışık yakıyor tekrar bilgisayara bağlattım sorun yok. ama tamirci bu dişliler yüzünden yakıyor olabilir dedi. yarın resimlerini çekip yükleyeceğim. Böyle kullanmam bir sıkıntı oluştururmu? değiştirmeli miyim? fiyatları ne civardadır yada arabayı satmamı mı önerirsiniz. paylaşırsanız çok sevinirim. -
Aracı satmanıza gerek yok. Ustanızı değiştirin BMW ustasına götürün. Kafası çalışan her usta o dişlilerin kırık olmadığını, fabrikasyon öyle olduğunu, dişli zannedilen şeyin krank okuyucu sensörün devri sayabilmesi için olduğunu söyler. Resimler alıntıdır demişsiniz sizindemi aklınıza gelmedi ulan bunların hepsi mi aynı yerden kırık diye -
yok hayır dişlilerin öyle olduğunu biliyorum ama o çıkıntılarda çatlak var bir iki tanesinde -
-
Son resim kendi aracınızın ise hiç bir sorun yok. Çatlak değil onlar. Zaten o bir dişli değil bir şeyi çevirmiyor temas yok o kısma. Sadece krank sensörü o dişlileri sayarak motorun ne kadar devir çevirdiğini ve elektronik ateşleme sırasının karışmaması için krankın hangi konumda olduğunun bilgisini ECU ya iletiyor.
Bence sorun yok. Başka yerde arayın arızayı. Yine de bir BMW ustasına gösterin içiniz rahat olsun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X