Şimdi Ara

Bu özelliklerde Max 1500tl Notebook Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

-Isınma problemi olmaması
    -720p videoyu sorunsuz oynatabilmesi
    -Hafiflik(1.5kg-1,8kg arası iyidir)
    -Wifi gücü
    -USB 3.0
    -13.3 ve üstü
    Daha çok ders çalışmada ve web yazılım öğrenmede kullanacağım. Kasmaması çok önemli, marka pek önemli değil ama kanser eden Acer netbooktan sonra Acer'a pek sıcak bakmıyorum. Max 1500TL

Kasa olarak Macbook'ların kasası hoşuma gidiyor. Şart değil tabi

Bu özelliklerde bir notebook arıyorum. Oyun oynanmayacak, daha çok akıcılık ve hız önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interramcho -- 11 Mart 2014; 19:31:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mesela bu nasıldır:
    http://www.pcdepo.com/samsung-ativ-book-9-lite-np905s3g-k01tr-ultrabook-urun10758.html

Daha uyguna bulabilir miyim?

• interramcho İ kullanıcısına yanıt
    başka bir konuya yazıyorum burayada yazıyim, gittigidiyordan bu cihazı aldım bugün elime geçti
    ürün kapalı sıfır kutu, 24 gb ssd+ nvidia gt740m ekran kartı+ metal kasaya sahip ve gerçekten kasası çok sağlam
    stoğu baya az bence bir bakın. bana maksipuan+avantajix+çek ile 1150 tlye geldi

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/asus-s46cb-wx019h-i3-3217-4g-500g-w8-2g-gt74014-107362990

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ds4 -- 10 Mart 2014; 23:21:17 >
  • Gerçekten fena değil, puan mı kullandınız yoksa puan hediye mi ediyor? Ve bir de avantajix/çek nasıl kullanılır nereden öğrenebilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: interramcho

Gerçekten fena değil, puan mı kullandınız yoksa puan hediye mi ediyor? Ve bir de avantajix/çek nasıl kullanılır nereden öğrenebilirim?

60 tl maksipuan verdi.
    forumdan %5 gitti gidiyor indirimi satın almıştım çek bölümünden şu an biraz zor bulunuyor.
    avantajix sitesine ücretsiz üye olun. buradan gitti gidiyor sitesini bulup buradan siteye gidin ve ürünü satın alın. işleminize 25 tl para iadesi yapıyor.
    ayrıca 20tl de shell carta benzin parası yüklenecekmiş. daha o gelecek yani :)
  • ds4 D kullanıcısına yanıt
    Onu ve şunu düşünüyorum şu anda:
    http://forum.donanimhaber.com/m_88560746/f_//tm.htm#88560746

Şu Exper kampanyasından alındı sanırım Gittigidiyor'dan, kullanan beğenmedi galiba. Şu Asus'a Bimeks kampanyası gibi bir şeyler 128GB ssd çakabilirim 1-2 aya, malzeme kalitesi de farklı... Kafam karışmadı değil, biraz düşünüp ölçüp biçeyim
    Bir de hocam siz daha iyi bilirsiniz,ben öğrenciyim pek anlamıyorum bu kredi kartı işlerinden. Benim kartım var diyelim ki, limiti 400. Tamamen boş iken 600lira daha eklesem hesaba,1000tl'lik ürünü taksitli alabilir miyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Max 1400 TL Laptop Tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    4000 tl laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kont-Drakula kullanıcısına yanıt
    Çok iyi ama bütçeyi aşıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: interramcho

Onu ve şunu düşünüyorum şu anda:
    http://forum.donanimhaber.com/m_88560746/f_//tm.htm#88560746

Şu Exper kampanyasından alındı sanırım Gittigidiyor'dan, kullanan beğenmedi galiba. Şu Asus'a Bimeks kampanyası gibi bir şeyler 128GB ssd çakabilirim 1-2 aya, malzeme kalitesi de farklı... Kafam karışmadı değil, biraz düşünüp ölçüp biçeyim

Kredi kartı limit olaylarından pek anlamam ama mantıken olması lazım
    Ben az kalsın alıyırdum o experden ama geridönüşler kötü olunca vazgeçtim. Onunda fiyatı gayet iyiydi. Biraz sağlam olsun bir iki grafikli oyun oynansın derken asusu buldum.
    Exper i5 ve 320 gb ssd ye sahip
    Asus gt740m ekran kartı ve güzel-sağlam kasaya sahip. Karar sizin, iyi günler

Kur bu durumdayken bu fiyatlara bulmak zor Asus'u. Öte yandan film, blogging, web tasarım gibi hafif işler olacak. Düşük işlemci ve ekran kartı olduğunda akıcılık olmuyor. Kısacası hafif ve hızlı bir şeyler bulmalıyım.

i5-4200U işlemcili ve 128GB SSd'li Exper, ama şüphelerim var. Bu ayarda daha güvenilir bir bilgisayarı 1400 civarı bulabilmeliyim gibi geliyor ama hadi hayırlısı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interramcho -- 11 Mart 2014; 14:41:01 >
  • Güncel

Ben daha önce yaşadım. Yapıkredi'de olmadığına eminim. Bonus kartta olmuyor diye biliyorum. Diğer bankalarda olma ihtimali yüksek mesela ziraatte var. Bankanın müşteri hizmetleriyle görüş en garanti yol..
  • bargun94 kullanıcısına yanıt
    Kart meselesini başka türlü hallettim, notebook arayışı devam ediyor. Vostro 5740 fena durmuyor ama dahili batarya sıkıntı olabilir. Bakıyorum hala
    http://www.notebookadresi.com/dell_vostro_5470_s20f45c_notebook
    Bilgisayarı kesinlikle tavsiye ederim ekran kartı da 10 numara
    Merhabalar
    Ben 11 inch ultrabook arıyorum.
    Kullanma amacım taşıması çok kolay olsun
    Çünkü iş yerine götüreceğim
    Powerpoint sunusu gibi office programları
    Kullanıcağım. İnternette surf ve tv ye
    bağlayıp divx izleyeceğim.
    Sony vaio pro11; çok şikayet var
    Macbook air; windowsta kullanmaya
    Alışık olduğum bazı programlar yok
    Asus zenbook ?
    Yada başka öneri tavsiyeniz olursa sevinirim
    Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.