Arkadaşlar Oynuyoruz KAsıyoruz ama Pvp sistemi nasıl oluyo bu oyunun? Bi videoda gördüm toplu olarak savaşıyorlardı yani bi savaş olayı varmı oyunun? Kısacası amaç ne ehueuh xD
Hakan'ın tüm emeklerini çaldım ve diyorumki BUNU BEN YAZDIM =P
Faction War == Shaopa - Zhuang == Savaşı olur.. Her Çarşamba sabahı ve Akşamı 2 tane 4x ve 6x iki ayrı savaş vardır.
4x te Mudo Islanda girmeye hak kazanırsın orada Zhuanglarla Bounty PvP yaparsın Shaolarla ise Vendetta PvP yaparsın Öldürdüğü Zhuang Başına lvline göre Karma Kazanırsın bu karmalar Senin yanda yazan Unknown-Novice Titleni değiştirir Legendary-Hero ya kadar gider o. 1 Shao Honor puanı verir. Eğer Bountyde Shao keserseniz Hem karma Hem Honor puanı alırsınız.
Bounty pvp ise 300k 1m ve 4m lik 3 ayrı Grubu vardır. A, B ve C class diye ayrılır. A Class 4m B Class 1m C Class 300k Yapılır bunun için DC ve SP deki kapı guardlarıyla konuşman ve listenin üzerindeki Register Target e Basıp orada bulunan Kutucuğa PvP yapacağın kişinin nickini yazacaksın ve Bounty açıp saldıracaksın Register yapınca 300k nız gider Eğer adamı öldürürseniz 250k alırsınız ama ölürseniz 250k rakibinize gider..
A Class 4 Defa pvp yaparsınız. B de ise 2 defa C de 1 Defa yapabilirsiniz yani C classta Rakibinizi sadece 1 kere öldürebilirsiniz.
MUDO ISLAND Haricinde diğer yerlerde ölürseniz EXP kaybetmezsiniz. Bounty PvP de Exp kaybetmezsiniz giden sadece paranız olur, oda siz Adamı listeye eklerseniz gider.
Oyunun PvP sistemi aşırı Detaylı !! Anlamayanlar iyi Değil diyebilir.. Fakat PvP sistemi harika. Pvp için LvLinizin 20 olması gereklidir..
Oyunun sistemi başka bir oyuna benzemiyor. Tamamen yeni bir sistem ve güzel bi olay yapmış adamlar..
bu konu "Başlamak istiyorum Fakat" başlıklı şöyle 25 - 30 konu kadar aşağıda sanırım =)
üstteki 4 lü kutular içinse(opvp ile ilgili okutular) bknz:üst konu!
biraz karisik ama zamanla anlarim daha yeni basladimda