Şimdi Ara

Bu oyunun ismini bulabilecek var mı? [DETAYLI]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir oyun vardı bilgisayar oyunu, eskiydi grafikler kötü değildi tahminen 2005 falandır çıkış tarihi. Belki daha az. 3D idi. Bir kovboy olarak oynuyorduk ama aksiyon oyunu değildi. Oyunda odamızda başlıyorduk, çekmeceden silahımızı alıp diğer karekterlerle konuşup tek tek evdeki işte ıvır zıvırları alıp dışarı çıkıp onları birleştiriyorduk. Ata havuç veriyorduk atla geziyorduk falan. Hani ordan onu al onla birleştir şunu yap şunu kullan tarzı oyunlar olur ya onlar gibiydi. Yön tuşlarıyla değil fareyle oynuyorduk. Oyun cdsinin üzerine wanted yazıyordu ama kopya olduğundan gerçek ismi olmayabilir. Wanted diye bir oyun bulamadım zaten.

Bu oyunu bilen eden var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Çift Çekirdekli

Yok hocam fps değildi, fareyle tıkladığımız yere yürüyordu falan. Yön tuşu yoktu. Mesela suya tıklıyoduk su alıyodu sonra tarlaya tıklıyoduk suluyordu tarlayı sonra havuçları toplayıp ata veriyordu atla geziyorduk barlara giriyorduk konuşuyorduk adamlarla falan.

• O zaman bu olmalı

İsmi galiba Desperados: Wanted Dead or Alive

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrari -- 9 Haziran 2012; 11:00:11 >
  • Oyunu buldum. Wanted: A wild western adventure'muş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genesis.

Oyunu buldum. Wanted: A wild western adventure'muş.

Off bi turlu becerememistim bu oyunu zamaninda belki simdi yaparim,hatirlatma icin tesekkurler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wake Me Up When I Care

quote:

Off bi turlu becerememistim bu oyunu zamaninda belki simdi yaparim,hatirlatma icin tesekkurler

Çalışan bir link bulamadım bulursan pm
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Wake Me Up When I Care

quote:

Çalışan bir link bulamadım bulursan pm

Bende cd si var,mamunda ya bak bi orda vardir

• quote:

O zaman bu olmalı

İnanırmısın bu oyuna ne kadar zaman harcamışımdır.. ZAmanında delisiydim bunun okuldan gelir üstümü çıkarmadan taktiklere stratejilere dalardı. İlk tam anlamıyla bitirdiğim oyun da budur sanırım...Sonra 2 sini çıkarttılar ama işiçn içine 3d girdiği için oynamadım bile. Desperados 2d izometrik grafikleri ile güzeldi.. Muhteşem ötesi bir oyundu bu

• quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

quote:

O zaman bu olmalı

İnanırmısın bu oyuna ne kadar zaman harcamışımdır.. ZAmanında delisiydim bunun okuldan gelir üstümü çıkarmadan taktiklere stratejilere dalardı. İlk tam anlamıyla bitirdiğim oyun da budur sanırım...Sonra 2 sini çıkarttılar ama işiçn içine 3d girdiği için oynamadım bile. Desperados 2d izometrik grafikleri ile güzeldi.. Muhteşem ötesi bir oyundu bu

Eski oyunların verdiği zevk ayrı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.