Şüpesiz en zenginler Krallardır Krallar gibi lar maşallah :) Aresin de en zengeni bence F9DEWİL
quote:
Orjinalden alıntı: yellowboyy
Şüpesiz en zenginler Krallardır Krallar gibi lar maşallah :) Aresin de en zengeni bence F9DEWİL
laaa akıllarda bi yer etmiş bu adam bırakın allah aşkına yaaa en..En çokk ares te kim sıç*r diye bi konu açılsa f9 diyeceğiniz..Kabuklarınızı atın allah aşkına
ya beyler su f9devil sevdasını bırakın adam itin teki.Türklere bol bol sövüyor.Tek duyduğunuzla yetinmeyin ben o adamın pm sini ne zaman acık bulsam ...
quote:
Orjinalden alıntı: RentzusuKen
ya hemen kızmayın ben bi soru buldum bakın değişik "bu oyunun en fakiri kim?" die bi soru sor bence
ben 45 k var
quote:
Orjinalden alıntı: ætilla
quote:
laaa akıllarda bi yer etmiş bu adam bırakın allah aşkına yaaa en..En çokk ares te kim sıç*r diye bi konu açılsa f9 diyeceğiniz..Kabuklarınızı atın allah aşkına
haklısın wallah f9dewil TÜRKLere sövüp duran birisidir.adam kral oldu herkes onu sewmeye basladı ben onun lvl 60 halleriin bilirim lütfen aresle iligili her lafa F9DEWİL demeyelim lütfenn................
ben ce de f9devil ı yolda bi görsem evire çevire döverim!
quote:
Orjinalden alıntı: ætilla
quote:
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme