arkadaslar bnm dier harımın sucsuz yere bloc landıktan sonra malum pro ile bi warrior kasıyodum unutmusm uzn zamnadır eski charı oynadıgmicn gb cekicektim bi baktmm 30 lv i gecemedigm icn trade atılamıyo sonra biraz ark lara falan srdum pre lazmmıs oyunda herseyi para ile yapıyolar bıktım artık oyunda arkadaslarım olmasa oynamam zaten de bukadar cok herseyi para icin yapmaları artık bıktırıyor hersey para oyuna girmek para daha güclü olmak para bz bu oyunun neresine para yetistirecez oyunda chas ile alınan esyaları ve pre lerin alınması icn ellerinden gelen i yapıyolar zati oyundan cıkınca acılan siteden aylık ortalama binlerce tl veya dolar kasanıyorlar o pencere reklam dolu sırf tanıtımdan faln deigl adam lar resmen bi pre bi chas alana annelerini verecekmis gibi davranıolar bukadar da para goz olunmaz
evet bitti diyeceklerim bu sadece bir görüs onların da server parası falan vardır sudu fln demeyin adam lar katlarca fazlasını cebe indiriyor
simdi bu durum cogu kisinin umrumda bile olmaz cunku maddi durumu iyi olan cok oldugu icin pre cash cekmek cerez parasi gibi gelir
O kadar şikayet etmişsin oyunu bıraktın zannetmiştim
öyle oynanacak oyun değil tek düşündükleri para
damardan sokuyolar yapbilecek bisi yok
loses sen konyalımısın ? İhsanözkasıkcıda okudunmu ? Konuyla alakalı değil ama seni tanıyorum bir yerden