Şimdi Ara

bu oyun ne kadar kota yer ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
10.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tolga*

quote:

Orijinalden alıntı: MetalMania7x

quote:

quote:

Oyun başına maksimum 7-8mb yiyor.

Yavaş yesin. En az 20 falan yer. Oyun uzamasına göre 30 mb filan maksimum diyebiliriz 3G modemler için

Yok artık Denedin mi de söylüyorsun merak ediyorum. Geçen sene bu dönemlerde kullandım vınn ve 30-40 dakikalık oyun için maksimum 7-8mb civarı kota yedi. Yoksa fake mi verdi bana?

Valla yaklaşık 7 ay sadece 3G modemle oynadım

Bende 7 ay gb süredir jet kullanıyorum 10 oyun 170 mb felan ama ilk 3 oyun 70 felan yiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: darkmowen

quote:

Orijinalden alıntı: musty616155

arkadaşlar yazlıkdayım burda VINN var 4gb sınırlı acaba lolde 1.5-2 saat takılsam ne kadar kota harcayabilir ?

Bir oyun 8 mb elan yemiyor yeni grafikle artı ilk 3 oyunla 70 mb felan ama sonraki 7 oyunla yani 10 oyun arda arda ararsan 170 mb felan yiyor ben hep vinn kullanıyorum 2.5 g yada 3.5 ge olursa lagin olur hemde 2k üstü pingle ayarlardan sadece 3g ye baglan yap onu ozaman rahatça oynarsın

Arkadasım ne kadar sallama meraklısı bı milletiz biz ya yeni grafikler cok etkiliyormuş da bilmem ne.

Cevaba gelirsek oyunu indirdiğin zaman zaten grafik veya efekt veya benzer bilimum şeyi indirmiş oluyorsun. Oyunda internetten çekmen gereken seyler zaman ve mekan şartları. Basit konuşursak düşmanın senin moblarin ve haritada olan herseyin hareketleri koordinatlari, kullandığın skillerin serverside bildirimleri cooldownlari ( skillerin grafikleri degil sadece kullandığın zaman ve hedef) gibi seyleri basit kodlarla (evet 1ler ve 0larla) indiriyorsun.

Özet gec diyorsan tahmini 5-10 mb arasi yersin 30-35 dklik bir oyunda fazlası degil.

• Saat başına 2 gb Yıl olmuş 2012 kotalı internet kullanan insanlar var hala,arkadaşım oyunun kendisi kaç gb ki kota yesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: safazx

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: musty616155

arkadaşlar yazlıkdayım burda VINN var 4gb sınırlı acaba lolde 1.5-2 saat takılsam ne kadar kota harcayabilir ?

Bir oyun 8 mb elan yemiyor yeni grafikle artı ilk 3 oyunla 70 mb felan ama sonraki 7 oyunla yani 10 oyun arda arda ararsan 170 mb felan yiyor ben hep vinn kullanıyorum 2.5 g yada 3.5 ge olursa lagin olur hemde 2k üstü pingle ayarlardan sadece 3g ye baglan yap onu ozaman rahatça oynarsın

Arkadasım ne kadar sallama meraklısı bı milletiz biz ya yeni grafikler cok etkiliyormuş da bilmem ne.

Cevaba gelirsek oyunu indirdiğin zaman zaten grafik veya efekt veya benzer bilimum şeyi indirmiş oluyorsun. Oyunda internetten çekmen gereken seyler zaman ve mekan şartları. Basit konuşursak düşmanın senin moblarin ve haritada olan herseyin hareketleri koordinatlari, kullandığın skillerin serverside bildirimleri cooldownlari ( skillerin grafikleri degil sadece kullandığın zaman ve hedef) gibi seyleri basit kodlarla (evet 1ler ve 0larla) indiriyorsun.

Özet gec diyorsan tahmini 5-10 mb arasi yersin 30-35 dklik bir oyunda fazlası degil.

Grafikle alakalı bunu unutma nisan ayından sonra yapılan pacthden sonra kotalar 2 katı yer oldu sadece mekan ve zaman gitmiyor eğer senin dediğin gb ise 40 dklik bütün oyunlar aynı kotayi yer ilk 3 oyun acayip kota yiyor sonra diyer maçlarda azalıyor ıstersen dene ben hergun jet ile oynuyorum eve gidince yazicam ilk oyun bukadar digeri bu kadar diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmowen -- 23 Temmuz 2012; 11:10:48 >

• Canlı örneğim ben. En düşük grafiklerde bile bir oyunda 20-40 mb arası gidiyor arkadaşlar. Buna da eminim. Bizzat test ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ephésus

Oyunda saniyede 4kb ile download yapıyor.
    60 saniye x 4 kb = 240kb
    240kb/dakika
    2.4MB/10Dakika
    4.8MB/20Dakika
    9.6MB/40Dakika

Ortalama olarak en dogru sonuc budur diye tahmin ediyorum.

Not: Programların yaptıgı upload ve download miktarlarına "NetLimiter 3" Programı ile bakabilirsiniz.

En doğrusu bu.

canberk88: Nasıl 40 mb yesin ya? Saçmalıyorsun şuan Vınn ile bağlanıyorum yani canlı canlı test imkanım var. 40 mb yemesi imkansız. Yanlış bilgilendirmeyin beyler yok 170 mb yer ehuehu filan. Arkada skype v.s kullanırsanız yada torrent'iniz açıksa yer. Sadece lol ile bi maçta 20 mb geçmen imkansız.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yavaş yesin. En az 20 falan yer. Oyun uzamasına göre 30 mb filan maksimum diyebiliriz 3G modemler için

Yok artık Denedin mi de söylüyorsun merak ediyorum. Geçen sene bu dönemlerde kullandım vınn ve 30-40 dakikalık oyun için maksimum 7-8mb civarı kota yedi. Yoksa fake mi verdi bana?

Bende 7 ay gb süredir jet kullanıyorum 10 oyun 170 mb felan ama ilk 3 oyun 70 felan yiyor

İndirim yapıyolar heralde

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Indirim mi bilmem ama gerçek bu

• 35 40 dakikalık oyunda 35 mb kota yiyor
  • Arkadaşım benden söylemesi sakın girme.benim arkadaşımın interneti sınırsız ve 20 mbps idi.adam gece gündüz oynadı sınırsızın sınırını aştı :) süperonline ceza olarak adamın 20 mbps ini 1 mbps ye indirdi.dediklerim doğru arkadaşım çok yakın arkadaşım
  • tatilde 500mb 3g internet paketimle oynamaya çalıştım custom game kurup 5 dk takıldım 150mb gitti ben de bıraktım oynamadım. sadece lol değildir belki arkada dandik programlar da yemiş olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cunnoob

Arkadaşım benden söylemesi sakın girme.benim arkadaşımın interneti sınırsız ve 20 mbps idi.adam gece gündüz oynadı sınırsızın sınırını aştı :) süperonline ceza olarak adamın 20 mbps ini 1 mbps ye indirdi.dediklerim doğru arkadaşım çok yakın arkadaşım

Yanlış biliyorsun adil kullanım kotasını geçince o hız düşer ceza falan değil.Böyle bir şey mümkün olabilir mi çok download yaptı diye kullanıcıyı cezalandırmak?
  • skype ne kadar kota yer bilen var mı?
  • Skype hayvani kota yer, sürekli bir alma-gönderme söz konusu. Team Speak gibi programlara yönelin kotalıysanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kogmen -- 23 Temmuz 2012; 16:51:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

Skype hayvani kota yer, sürekli bir alma-gönderme söz konusu. Team Speak gibi programlara yönelin kotalıysanız.

çok bir farkı olur mu ya team speakte aynı işi yapmıyor mu?(hiç bir bilgim yok ts ile ilgili)
  • Günde 6-7 saat LoL oynuyorum yaklaşık 1 saatte Facebookta online kalıyorum bunun dışında ciddi bir işlem yapmıyorum (kota yiyecek) şu an 6.5 GB Kotam dolmuş durumda. 12 GB kota kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrypticRage

Günde 6-7 saat LoL oynuyorum yaklaşık 1 saatte Facebookta online kalıyorum bunun dışında ciddi bir işlem yapmıyorum (kota yiyecek) şu an 6.5 GB Kotam dolmuş durumda. 12 GB kota kullanıyorum

Bilgisayarın o ara güncelleme de yapmış olabilir onu da dikkate alman lazım bence. Benim o yüzden kaç gb kotam su gibi aktı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum kimseye yanlış bilgi verdiğim yok. Öncelikle benim de 1 hafta kadar önce canlı canlı test etme imkanım oldu. Telefonumun 1gb internet paketini kullandım. Her oyundan sonra avea dan kotamın ne kadar kaldığını öğrendim. Hem bu konu hakkında bilgim yoksa zaten bu konuya cevap yazmam.

• 8 gb vınn ile 1 ay boyunca sabah aksam lol oynadım oyuınlar genellikle 50 40 ve nadiren 60 dakika sürmekte başka hiç birşey kullanmadım yazlıkta olduğum için sadece lol oynadım birde ts3 kullandım ay sonu kota kullanımı 6.30 gb civarı geldi 2 gb yine boşta kaldı eyer arkaplanda internet yiyen birşey calısmıyorsa lol den baska emin ol yemez.
  • sabah aç karna yemesin yoksa çok fazla yer ama bu ramazanda oruçlu olmayanmı var canım kotanın neden orucunu bozuyorsun bırak iftarda oynarsın orucunu bozma kotanın günah yavrum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.