Şimdi Ara

Bu Oxi neden böyle hareketler yapıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oxi demin hero seçme ekranına geldi salakca şeyler yazmaya başladı adam kadara kdr yazdı çıkın beyler vs vs.
    bide yazdıklarının hepsi büyük harf.Nasıl olurda bu oxiyi bi şey öğrenmek için izlerler anlamıyorum.

• Oha bu adamı hala izleyen var mı
  • yine çilingir dh kıskançları toplanacak,kardeş izlemiyorsan izlemiyorsun itici geliyordur eyvallah da herkes sana katılınca ne olacak?izleyen kitle belli işte oxi abi oxi abi diye dolanan çocuklar,her gün konusunu açıp reklamını yapıyorsunuz hakikaten bir üst konu açalım bari oxi ne biçim yhaa .ssss diye...
  • ben geriliyorum sinirleniyorum bu artizi görünce siz hala konu açıyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazı insanlar akasya durağı sever breaking bad sevmez çevremde böyle tanıdıklarım var. kendisi kalitesiz olduğu için kalitesiz sever kaliteli şeyleri anlayamaz. işte biz kalitesisiz oxi yi anlamayız kendi seviyelerimizle idare edelim.
  • Oynadığın oyunda karşıda Elise varmıydı.
  • Dikkat çekmeye çalışıyo.İzleyen de var hayla neden izliyolarsa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodly Knife

ben geriliyorum sinirleniyorum bu artizi görünce siz hala konu açıyorsunuz

Artiz mi artizlik ne arar la oxide

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunluda ondan, bide bunu Multiplayer diye bi kanal vardı Wristcuttern falan cıkıyordu arada oraya almışlar bu sorunlunun yüzünden kanalı followlamıyorum, hangi kafayla bunu bünyelerine katmışlar anlamıyorum arkadaş başka lol oynayan düzgün adammı kalmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.