Şimdi Ara

Bu olay türk taraftarı yapsa neler olurdu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.skorer.tv/video-izle/Ajax-ve-Celtic-taraftari-birbirine-girdi----nmlVQgHku2rc.html

Şu olayların 10 da 1 türkiyede olmuş olsa olacakları düşünebiliyormusun. Geçen seneyi düşünün fenerbahçe neredeyse sesli nefes alsa saha kapatma verdiler. Neden böyle oluyor. Lobicilikmi gıcıklıkmı nedir yani. Durum böyleyken biz niye onlara yaranmak için çırpınıyoruz.

• Biz Türküz çok kuyruk acıları var bizden dolayı.
  • Saha dışında olduğu içindir belki. Saha dışındaki olaylara karışabileceklerini sanmıyorum, o ülkenin emniyetinin görevi o
  • Olayların yaşandığı yer stat dışında belki bu durumu farklı ele almalarını sağlar ,

aklıma uefa kupası döneminde Galatasaray maçlarından önce ingiliz taraftarlarla yaşanan olaylar geldi o dönemde de ceza verilmedi sanırım ...tabi dönemler kurallar farklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: F1907B

quote:

Orijinalden alıntı: DD11

Saha dışında olduğu içindir belki. Saha dışındaki olaylara karışabileceklerini sanmıyorum, o ülkenin emniyetinin görevi o

fenerbahçeye seyircisiz maçta ceza verildi ?

Havadan meşale atılmıştı paraşütle
  • mobil oldugumdan videoyu izlemedim de biz ne yapsak daha fazla ceza aliriz avrupalilara gore. romada polis bizim futbolculara saldirdi adamlar cok az ceza almisti. biz yapsak ulke olarak ceza yerdik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Saha dışında olduğu içindir belki. Saha dışındaki olaylara karışabileceklerini sanmıyorum, o ülkenin emniyetinin görevi o

onun bende farkındayım ama saha dışından atılmış bir şey sonuçta çok saçma bir cezaydı

Sizi mimlemişlerdi zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Türk telekom'u ne yapacağız?
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İstanbul'da böyle artisliklikler yapacaklarını sanmıyorum. 2000 yılındaki olaydan sonra it gibi tırsıyorlar bizden. Geçen Juve forumlarında mı ne görmüştüm deplasmanda dikkat edin filan gibi birşeyler yazmışlardı.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

onun bende farkındayım ama saha dışından atılmış bir şey sonuçta çok saçma bir cezaydı

Onla bu bir mi ? Ceza gayet yerindeydi.Emniyet dışarıda gerekli önlemi almış olsaydı dışarıdan sahaya cisim atılmazdı.

• Oğlum bizim bölüme gelsenize lan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.