Şimdi Ara

bu oda kaç metre kare hesaplayabilirmisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
8.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sizden ricam aşahıda verdiğim resimdeki alanın kaç metre kare olduğunu hesaplamanız klima almayı düşünüyorumda odanın metre karesini bilsem iyi olur.
    Bir de aklınızda bir fikir varsa kaç btu luk klima bu oda için işimi görür

bu oda kaç metre kare hesaplayabilirmisiniz

• bu büyüklükte oda için 18,000 btuluk klima gerekir.. resimden görüldüğü kadarı ile bu oda ortalama 30m2
  • galiba yüksekli ölçüsü de lazım, yerden tavan yani.
  • Önce şekli 2 dörtgene ayırıyorsun
    Daha sonra da metre cinsine çevirip değerleri çarpıyorsun

(sana balık tutmayı öğrettim
  • yerle tavan arası 250 cm
  • 21,0625 metrekare
  • quote:

Orijinalden alıntı: .uUr.

21,0625 metrekare
    sağolasın arkadaşım teşekürler yalnız 135 altondaki duvar 270 cm yazmayı unutmuşum sonuç değişmez herhalde dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkano79 -- 20 Haziran 2010; 16:21:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 21,0625 metrekare.Yüksekliğe gerek yok 2 boyuttan oluşan birim kullanıyoruz.
    270 cm ise 20,995 metrekare oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i miss you bro -- 20 Haziran 2010; 16:27:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkano79

quote:

Orijinalden alıntı: .uUr.

21,0625 metrekare
    sağolasın arkadaşım teşekürler yalnız 135 altondaki duvar 270 cm yazmayı unutmuşum sonuç değişmez herhalde dimi

Ben orayı 2,65 m aldım byle değilse duvar 5 cm yamuk
  • sağolun arkadaşlar 21 metre kare sanırım 12,000 btu yeterli
  • Dikdörtgenin alan formülüne bakmanı tavsiye ederim.

Ben de konuya girerken demek karmaşık bir şekil diye girdim,bildiğin dikdörtgen çıktı.

Not:Eğer orası 270 cm ise duvar yamuk demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deserthawk -- 20 Haziran 2010; 16:45:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Şunun alanını hesaplayamıyorsan pes ya.Hiç mi matematik görmedin,ufacık çocuk alan hesaplıyor.

Ben de konuya girerken demek karmaşık bir şekil diye girdim,bildiğin dikdörtgen çıktı.

bencede embesil falan olmak lazım bunu hesaplayamamak için. pes ya.
  • Anladık odana klima alacan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vimeo

quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Şunun alanını hesaplayamıyorsan pes ya.Hiç mi matematik görmedin,ufacık çocuk alan hesaplıyor.

bencede embesil falan olmak lazım bunu hesaplayamamak için. pes ya.
    şerefsilik yapma len sen kime enbesil diyon 96 da çıkmışım liseden matematikle işim olmaz ama istersen sana başka dersler vereyim
    Bu siteye 2004 de girdim en ufak bi sürtüşmem olmadı istersen sana antropoloji dersi vereyim sen anladığım kadarıyla biraz Sığır sın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkano79 -- 21 Haziran 2010; 17:31:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.