Bildirim
Bu netlerle mf ilk 18k hayal mi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Netlerimiz aynı hocam ayt yi 65 e çekersek ilk 16k ya atarız kendimizi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
inşallah hocam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam benim netlerim tyt 80 ayt 45-50 arası. Duyanlar bırak dişi iyi mimarlık bile hayal diyor. Moralim diplerde benim. Hedefim dişti
Up
Up
Ayt mat düşükse seri apotemi çöz. Fen düşükse ztn konu çalış.
takma kimseyi tyt yeterli düzeyde sınava kadar çöze çöze 95 üstüne kendiliğinden çıkacak ayt kasmaya bak özellikle son 1 ay olacak artışa sen bile inanamazsın -
Hocam gerçekci bakanlar meseleye hakim olanlar zaten söylüyorlar. Ama bir de moral bozmaya çalısan adi aşağılık tipler var. Onlara bakmayin ama hayalci de olmayın. Kendinize sahte dopamin vermekten baska bir ise yaramaz.. Gazla yürümuyor bu işler.. Size verebilecegim tavsiywler elbet olir ama internet ortaminda tavsiye vermekten kaciniyorum. Sonucta karsidaki kisiyi taniyarak ona gore cevaplar verilmelidir. Potansiyel mesela buyuk bir etken.. Cok yazmayacagim mesajim anlasildi umarim..
Geçen sene denemelerde buna yakın yapan adam gerçek sınavda 90-60 yapıp dişe gitti
TYT netlerin yeterli AYT ye yüklenip bol soru çöz
Kars Tıp? 19k yapan arkadaş kars tıpta şuan diş nickli bir arkadaşımızdı
tyt 90 olsun 28 k olursun
ayt 67 olsun 12 k ya çekersiniz hocam benim netler bunlar -
HOCAMMM 2 AYDA İÇİNDEN GEÇERSİNİZ 4 GÜNDE 1 NET YÜKSELTEMEZ MİSİNİZ AYT'DE EKSİKLERİNİZE BAKARAK?????? SINAVDAN SONRA 100 GÜN BOŞSUNUZ YATARSINIZ ŞİİMDİ ASILIN İLERDE VİCDAN AZABI ÇEKERSİNİZ. İNANIN HER ŞEY GÜZEL OLACAK -
Bu sene sıralamalar ne olur tam bilemediğim için böyle söyledim
inşallah hocam
Çok teşekkürler inşallah halledebiliriz
Başkan tyt yeterli. Otur ayt kas 61 62 net yapsan kars tıp falan olur. Yök atlastan son girenlerin netlerine bak gaza gelirsin belki
tavsiye için teşekkürler
up
En Beğenilen Yanıtlar

takma kimseyi tyt yeterli düzeyde sınava kadar çöze çöze 95 üstüne kendiliğinden çıkacak ayt kasmaya bak özellikle son 1 ay olacak artışa sen bile inanamazsın
|
HOCAMMM 2 AYDA İÇİNDEN GEÇERSİNİZ 4 GÜNDE 1 NET YÜKSELTEMEZ MİSİNİZ AYT'DE EKSİKLERİNİZE BAKARAK?????? SINAVDAN SONRA 100 GÜN BOŞSUNUZ YATARSINIZ ŞİİMDİ ASILIN İLERDE VİCDAN AZABI ÇEKERSİNİZ. İNANIN HER ŞEY GÜZEL OLACAK
|
Benzer içerikler
- özdebir zor mu
- itü yatay geçiş
- tyt fen deneme önerileri
- bilgi sarmal tyt deneme - 1 cevap anahtarı
- ayt matematik için hangi tyt konular bilinmeli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X