Şimdi Ara

Bu netleri 80 günde kaç yaparım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Daha yeni denemeye girdik etüttte kontrol ettim sözde mfyim tmde 1.oldum bu nedir ya.Fizik sıçmaktan.en baştan mı başlayayım fiziğe napayım bıktım yeter be.netler
    Türkçe: 37-3
    Sosyal:33-7
    Matematik:36-4
    Fizik:7-7
    Kimya:10-3
    Biyo:12-1
    Varsa tavsiyeniz güzel olur.12.sınıftayım bu arada.Hedef mf3 5k tıp.Olur mu sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qazlee21 -- 21 Aralık 2016; 22:28:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zamanı nasıl yetiştiriyorsun o kadar?
  • Türkçeyi ve matı hızlı bitiriyorum o yüzdendir.Yapamadağını geç zorları 2.tura at.Bitir sınavı 2.turda bekleyen sorulara bak

• Fizikte sözel konulara çalış netlerin çabuk artar
  • Matt.. M kullanıcısına yanıt
    Üstad 1 ayımı fiziğe ayırabilirim yani sözel konu sayısal konu farketmez halledebilirim ama ösymnin sayısal mı sözel mi soracağı belli olmuyor o yüzden tırsmıyor değilim

• Güncel

• quote:

Orijinalden alıntı: qazlee21

Güncel

fizikte hocalara geldik izle +2-3 net olarak dönecektir sana.

Türkçe sosyal iyimiş nasıl yaptın :) felsefe filan . Türkçede dil bilgisi zor paragrafıda fullemişin netler güzel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    40 GÜNDE KAÇ NET ARTAR Kİ
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Üstad 1 ayımı fiziğe ayırabilirim yani sözel konu sayısal konu farketmez halledebilirim ama ösymnin sayısal mı sözel mi soracağı belli olmuyor o yüzden tırsmıyor değilim

Dostum 2014 ten beri soru tipleri değişip daha sözele kaymakta sözel çalış artık o eski mekanik soru devri kalktı

• Matt.. M kullanıcısına yanıt
    dostum korktuğum nokta o zaten olur da sayısal zoru zamanına dönerse ne yapacağım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qazlee21 -- 21 Aralık 2016; 17:32:03 >
  • Hocalara geldik biraz boş değil mi dostum ?
    Türkçe dediğin gibi 3 yanlış da dil bilgisinden .Yazdan beri her gün 20 paragraf çözüyorum bu da beni hem hız olarak hem net olarak geliştirdi.Sosyalde
    Tarih 14-1
    Coğrafya 7-5
    Felsefe 8-0
    Din 4-1Tarih ve felsefe az da olsa çalıştım.Tarih yorum gücüm iyidir 1 kez okumak yetti.Felsefe ise 11.sınıftan kalan defterimi tekrar amaçlı kullandım ve kavramlara yoğunlaştım.Coğrafya hiç çalışmadım zaten full bilgi çıktığından yanlış yapıyorum.

• quote:

dostum korktuğum nokta o zaten olur da sayısal zoru zamanına dönerse ne yapacağım?

Olmaz merak etme eğitim sisteminin düşünce yapısı değişiyor bir kere

• up

• Hocalara geldik seni kesmez. Fizik hariç tüm dersler için deneme çözüp yanlış ve boş olan konu başlıklarına eğil. (Konu tekrarı+soru çözümü) Tabi işlem hatası ve dikkatsizlik için yapmana gerek yok bunu.

Fizikte senin konu çalışman lazım, ygs-lys odaklı daha sözel sorular olan bir fizik kitabı bulup alabilirsin ve vaktin varsa umut öncül falan izleyebilirsin. Bireyin eskiden tüm testleri çözümlü iki kitaplık bir fizik seti vardı, artık basılmıyor ve hala yerine bir şey koymuş değiller. Tapılası bir kitaptı bence.

Birey demişken aklıma birey gelişim b geldi. Fizik sorularında çelişkilere düşüyor ters köşeye falan yatıyorsan yardımcı olabilir çok kalın bir kitap değil az ama öz diyebiliriz. Video çözümlü olması da kısa zamanın olduğundan avantaj sağlar. Ama öyle abartıp baştan başlayıp bitirmeye kalkma bazı konularda daha sorunlu isen direkt onların üzerine git. Akıllı çalış.

• fizikte denemelerdi soruları takmayın kafanıza ösym nin ayrı fantazisi var fizik için hem ygsde hem lysde boşa üzülmeyin fizik netlerinize
  • Dostum yayın denizi sözel sorular var alıp çözmeni tavsiye ederim. Sorular ygs fizik mantığında ve düşündürücü sorular var.
  • 07ONUR 0 kullanıcısına yanıt
    birey b zorluk olarak orta mıdır basit midir? hedef mf3 5k o yüzden zora alışmam lazım biraz

• iyi güzel de lysdeki sorular ne olur ?

• UçanPanda kullanıcısına yanıt
    dediğin kitabı çözmeye başladım dostum.Lys için önerin var mı ?

• güncel

• qazlee21 Q kullanıcısına yanıt
    Dostum basit gelir bence birey b sana limit yayınlarını önerebilir soru tutturmuşluğu çok var

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.