Şimdi Ara

Bu netlere 190k gelir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tyt
    Türkçe:31
    Sosyal:16
    Mat:1
    Fen:4

Ayt:
    Edebiyat-sos1:28
    Mat:0

190k olmazsa kaç gelir sizce yorumlayabilir misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CD88C7FAD -- 24 Haziran 2019; 10:44:10 >

• Up up, bende merak ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncel
  • Gelmez Hocam maalesef

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • enesskrgl E kullanıcısına yanıt
    Kaç gelir hocam sizce
  • Yanlış anlamazsan bir şey diyebilir miyim?

Acaba 1 sene mezuna kalıp sadece Matematik çalışıp yanında Edeb-Coğ tekrarı mı atsan?

Çünkü diğer derslerde netlerin gayet iyi duruyor ama Matematik bilmemenden kaynaklı hakettiğinden çok daha kötü bir okula gideceksin diye düşünüyorum. (Bu sene tercih yaparsan yani.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ape1281 -- 24 Haziran 2019; 18:24:41 >
  • Hocam tahmin yapamadım ama 190k olmayacağı aşikar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mekatronik gelir mi ki, 120k
    7 ay önce açıldı
    BU NETLERLE KAÇ K OLUR?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam güzel düşündünüz öneriniz için de teşekkür ederim

Ama zaten mezunum bir kere daha kalamam

çalışma disiplinim yok çalışamıyorum sürekli erteledim matematiği de denedim birkaç kere olmadı yapamadım bıraktım sonra, matematikle aram hiçbir zaman iyi olmadı zaten. Belki de kapasitem bu kadardır veya değilse bile mezun senemde bile çalışmadığım için hak ettiğim bu. Matematik yapabileceğimi sanmıyorum

OBP de 60 ayrıca
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesskrgl

Hocam tahmin yapamadım ama 190k olmayacağı aşikar
    anladım hocam teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CD88C7FAD

Hocam güzel düşündünüz öneriniz için de teşekkür ederim

Ama zaten mezunum bir kere daha kalamam

çalışma disiplinim yok çalışamıyorum sürekli erteledim matematiği de denedim birkaç kere olmadı yapamadım bıraktım sonra, matematikle aram hiçbir zaman iyi olmadı zaten. Belki de kapasitem bu kadardır veya değilse bile mezun senemde bile çalışmadığım için hak ettiğim bu. Matematik yapabileceğimi sanmıyorum

OBP de 60 ayrıca
    Senin tercihin açıkaçası. Matematik korkunu yenip onu yapabilen birisi olsaydın herhalde Hukuk kazanırdın.

Hatta şimdi baktım puango'dan. 60 obp ile bu netlerinin yanına 25 tyt mat 25 ayt mat yapmış olsaydın 18k olcakmışsın 2018'e göre.

Hayırlısı olsun. Sadece ben kapasitenin daha fazla olduğunu düşündüğüm için yazdım bunu. Tabii sen kendine güvenemiyorsan yapabileceğim bir şey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ape1281

Senin tercihin açıkaçası. Matematik korkunu yenip onu yapabilen birisi olsaydın herhalde Hukuk kazanırdın.

Hatta şimdi baktım puango'dan. 60 obp ile bu netlerinin yanına 25 tyt mat 25 ayt mat yapmış olsaydın 18k olcakmışsın 2018'e göre.

Hayırlısı olsun. Sadece ben kapasitenin daha fazla olduğunu düşündüğüm için yazdım bunu. Tabii sen kendine güvenemiyorsan yapabileceğim bir şey yok.

Alıntıları Göster
    Hocam 25'er net beni aşar rüyamda bile göremem maalesef o kadar kapasitem olduğunu sanmıyorum keşke olsaydı

yine de sağ olun hocam güzel düşünüyorsunuz iyi niyetlisiniz :)

• obp kaç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tio Salamanca

obp kaç ?
    60

• Hocam zor gibi ama bu sene tyt zor diyor çoğu kişi aynı zamanda mat 2 ye de zor diyor bakalım ne olacak, keşke matematik ayt 0 net yapmasaydınız benimde temelim yok ama iki tane soru çözebildim.
  • 210-220 k civarları gözüküyor hocam sınavla sitesinden hesapladım.Umarım istediğin gibi bir sonuç elde edersin yine de.
    2016'da ilk sınava girişimde bende senin gibiydim hiç yapamıyordum baya bildiğin 0'dı aynı böyle matematik sonuçlarım sonra 2016'da tercih yapıp istemediğim bir bölüme yerleştim.2017'de sınava girmedim,2018'de de sayısaldan denemeye çalıştım tabiki hiçbir şey yapamadım sonra bu sene biraz matematik çalışayım dedim tyt 12.75 ayt de 7.75 net yaptım.Ha bu bir başarı mıdır diye soracak olursan bana kalırsa değildir elbette ama forumdaki arkadaşlarla kıyaslanınca değildir tabi bizim gibi mat yapamayan eşit ağırlıkçılar içinse ufak tefek de olsa bişiler yapılabikleceğinin kanıtıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tio Salamanca

Hocam zor gibi ama bu sene tyt zor diyor çoğu kişi aynı zamanda mat 2 ye de zor diyor bakalım ne olacak, keşke matematik ayt 0 net yapmasaydınız benimde temelim yok ama iki tane soru çözebildim.
    Hocam ben de 3 tane işaretledim genelde salladıklarım hep tutar geçen sene girdim tytde 5 aytde 3 doğru çıkartmıştım bu sene tutmadı :D 0,25 yaptım ayt mattan

Umarım bir sürpriz olur bakalım artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: InRainbows

210-220 k civarları gözüküyor hocam sınavla sitesinden hesapladım.Umarım istediğin gibi bir sonuç elde edersin yine de.
    2016'da ilk sınava girişimde bende senin gibiydim hiç yapamıyordum baya bildiğin 0'dı aynı böyle matematik sonuçlarım sonra 2016'da tercih yapıp istemediğim bir bölüme yerleştim.2017'de sınava girmedim,2018'de de sayısaldan denemeye çalıştım tabiki hiçbir şey yapamadım sonra bu sene biraz matematik çalışayım dedim tyt 12.75 ayt de 7.75 net yaptım.Ha bu bir başarı mıdır diye soracak olursan bana kalırsa değildir elbette ama forumdaki arkadaşlarla kıyaslanınca değildir tabi bizim gibi mat yapamayan eşit ağırlıkçılar içinse ufak tefek de olsa bişiler yapılabikleceğinin kanıtıdır
    Sağ olun hocam

İyi yapmışsınız benim açımdan başarıdır mesela onar tane net yapabilsem daha başka şeyler konuşuyor olacaktım

Liseye giriş sınavında bile Türkçe 2 yanlış İnkılap full yapmıştım Teog'ta matematik yine 1-2 net bandındaydı ilkokuldan beri yapamıyorum yapamadığım için de üstüne gitmedim (saçmalık ama iş işten geçti)

Ne okuyordunuz şimdi hedef ne hocam

• Felsefe okuyorum akdenizde, şimdi hedefim olursa afyon ya da konyada iç mimarlık ve çevre tasarımı inşallah, senin nere hedef bro

• quote:

Orijinalden alıntı: InRainbows

Felsefe okuyorum akdenizde, şimdi hedefim olursa afyon ya da konyada iç mimarlık ve çevre tasarımı inşallah, senin nere hedef bro
    İnşAllah yaparsınız

ben de 190 bin gelseydi kıbrısta hukuk istiyordum ama gelmeyeceği için şuan ne yapacağım bilmiyorum
  • sağolasın inşallah. inşallah senin de gönlünce olur her şey bakarsın orası olmaz başka bir yol çıkar karşına hele de özele gitme imkanın varsa

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.