Şimdi Ara

bu netbook hakkında yorumlarınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar linkteki netbooku almak istitorum amacım sadece slyt gösterimi, internete bağlanmak gibi basit işlemler. bu makineyi tavsiye edermisiniz.marka olarakta yorumlarsanız sevinirim.http://www.vatanbilgisayar.com/casper-cn-vtn450d-minibook-atom-n450-1.66ghz-2048mb-ddr2-320gb-10.1-cam-max.256mb-gma3150-w7str/productdetails.aspx?I_ID=47562

yoksa daha iyi bir markanın 1gb lik ram lisini alıp ram mi yükseltsem? yukselteceğim ram parası ile birlikte 600 tl meblağa kadar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dembay -- 3 Eylül 2010; 22:09:16 >

• arkadaşım ben bu netbook u yerinde inceledim .hızı bakımından 2gb ram ile 1 gb ramlisi arasında emin ol senin saptayacağın bir fark yok.1gb ram olanı ile 2gb ram olanı hız bakımından ms ile ölçülecek kadar diyebilirim. o yüzden 1g ramli daha uygun fiyata alırsan maddi bağlamda karın olur.ancak bu tarz netbookları 3 ay kadar kullanır artık yavalşıgından bıkar satarsın yok parasına .üstündeki atom işlemci ram 1 de olsa 2 de olsa atom gene atom unutmayın derim.saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: thequll38

arkadaşım ben bu netbook u yerinde inceledim .hızı bakımından 2gb ram ile 1 gb ramlisi arasında emin ol senin saptayacağın bir fark yok.1gb ram olanı ile 2gb ram olanı hız bakımından ms ile ölçülecek kadar diyebilirim. o yüzden 1g ramli daha uygun fiyata alırsan maddi bağlamda karın olur.ancak bu tarz netbookları 3 ay kadar kullanır artık yavalşıgından bıkar satarsın yok parasına .üstündeki atom işlemci ram 1 de olsa 2 de olsa atom gene atom unutmayın derim.saygılar

bu tarz netbookları alır 3 ay sonra satarsın diyorsun ama sende 28 ağustosta almak için konu açmışsın anlayanadım şimdi niçin böyle dedin

Eğer 6 hücreli pile sahipse, iyi bir fiyat olur 540 TL. Çünkü donanım olarak pintilik yapmamışlar. 2 GB belleğin, internette gezerken büyük faydası olur ki bu cihazın en önemli vazifesi internette gezinmek. Fakat Starter sürümü kısıtlanmış bir sürüm olduğu için, bir an önce kurtulmanı tavsiye ederim. Home Premium ya da Ultimate kurarsan, cihazdan alacağın randıman artacaktır. Starter sürümünü beğenen kimse çıkmadı benim gördüklerim içinde.

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Netbooklar hakkında atıp tutmak çok zevkli. Bir de böyle müneccimvari yorumlar olunca bomba oluyor.

Eğer 6 hücreli pile sahipse, iyi bir fiyat olur 540 TL. Çünkü donanım olarak pintilik yapmamışlar. 2 GB belleğin, internette gezerken büyük faydası olur ki bu cihazın en önemli vazifesi internette gezinmek. Fakat Starter sürümü kısıtlanmış bir sürüm olduğu için, bir an önce kurtulmanı tavsiye ederim. Home Premium ya da Ultimate kurarsan, cihazdan alacağın randıman artacaktır. Starter sürümünü beğenen kimse çıkmadı benim gördüklerim içinde.

beim düşüncem donanım hakkında olumsuz değil ama win 7 den dolayı ve adı casper olduğundan dolayı tereddütteyim. siz ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dembay -- 7 Eylül 2010; 14:12:28 >

• arkadasım benım sen netbook almak ıcın cok arastırdım bır yıla yakın cıktı cıkalı bakarım cevremden kullandım da ancak netbook kesmez dedım acer ferrarı aldım bu bır ıkıncısı atıp tutma yok gıt ıncele gor bakalım bılmıs bılmıs konusmaktansa emek harca ben on defa casper kullandım pc laptop vs ama hepsı oldu parcaları uyumsuz calısıor ben hatamın farkına vardım netbook konusunda ve kararımı degıstırdım sımdı bu arkadasa da sahsı fıkrım alma oldu sana ne degılmı sahsı fıkır bu adı ustunde
    Laptop için yorumlarınız
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.