Şimdi Ara

BU NEŞTER NASIL BİR ŞEYDİR BİLEN VARMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
7.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen sene arkadaşlar kavga etmiş neşterle saldırıya uğramışlar
    bakıyorum bu alet nasıl bir şey ameliyatlarda kullanıyorlar,çok mu keskindir bilen varmı
    hemde her yerde ucuza satıyorlar milletin elinde dolaşır bu

http://urun.gittigidiyor.com/NESTER-SET-20-PC-PROFESYONEL-KALITELI-SOMA-PLS-C_W0QQidZZ21909919

http://www.alcamsatcam.com/profesyonel-nester-5-yedekli-sm-1264egri-kesici-widq201850

http://urun.gittigidiyor.com/NESTER-SET-35-PC-SOMA-PROFESYONEL-NESTER_W0QQidZZ29318025

• Kendi ağırlığıyla deriyi kesebildiğini okumuştum
  • Ev arkadaşım doktordu. Vardı onda neşter baya keskin bir zıkkım ama biraz kullanınca keskinliği gidiyor.

Metal Gear Solid 4 | Battlefield 3
  • Ameliyatlarda kullanıyorduk 3,5,9 boyutları var ince kalın yuvarlak gibisinden diğer bir adı bisturi cok fena keser yalnız tehlikelidir

The only escape is death.

Sakarya Üniversitesi
    Internet and Network Technologies

• quote:

Orijinalden alıntı: radyasyo_N

Teması ile keser, çok tehlikeli.

birde heryerde satıyorlar

sanırım jilet gibi bir şey ama bunlar çin malıdır
    Daha Fazla Göster
  • aslında haberim yoktu arkadaş geçen hafta anlattı bunlar 8 kişiye 6 kişi kavga etmişler sonra bir tanesi neşter atmış kolu yarına kadar yarılmış hastanelik olmuş neşter olduğu karakolda ortaya çıkmış
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...
  • kurban kesmede faydalı olabilir mi acaba?
    denemek lazım
  • arkadasımı uyusturmadan neşter ile sünnet etmişler hiçbişey hissetmemis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dicey_celo

kurban kesmede faydalı olabilir mi acaba?
    denemek lazım

kurbana bağlı

FLED
  • Babamın cüzdanında vardı. Üç beş katlı kağıdın içinde duruyordu.
  • 10 dan baslayip 23 e kadar gordum boylarni numara degstkce boy sekil uc ve kullanim yerleri dgsyr ve lazer ile bleniyor telefon ile yazdgmdan yazi boyle cok blms dglm saglik memuruyum meslegm geregi bliyrm
  • Neşteri deriden başka bişeye sürdüğünde ilki kadar keskin kalmıyor, ama şöyle koluna az biraz bastırarak aşağı çekersen kolunu iki yana yaprak gibi açabilir. numaralarına göre sapları var, boşluk yerine takılıyor. en keskin alet olarak biliyorum.

ekleme : linktekilerin neşterle ilgisi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MagicHit -- 2 Ekim 2010; 6:30:09 >

Diğerlerinin üstünde yatay olan gerçek ameliyat neşteridir. 12 yıl önce ortaokuldayken arkadaşım doktor ablasının çantasından araklayıp bana hediye etmişti Gerçekten inanılmaz keskinler ama yanlış kullanırsanız sert zeminlerde köreliyorlar.
    Will "Neden din hariç?"
    Edward "Din hakkında konuşmak kabalıktır. Kimi inciteceğin belli olmaz."

• neşter keskindir.bitek kalp kasını keserken zorlar,gerisine temas yeterli.kesit düzgün açıldığı için kapanmasıda biraz uzun sürer.yanında kavga için neşter taşıyan delikanlı değil gerizekalıdır..

Orijinalden alıntı: Alpgg

neşter keskindir.bitek kalp kasını keserken zorlar,gerisine temas yeterli.kesit düzgün açıldığı için kapanmasıda biraz uzun sürer.yanında kavga için neşter taşıyan delikanlı değil gerizekalıdır..

bu mesajda yazılanların hiçbiri doğru değildir. mesaj içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.