Şimdi Ara

BU NEŞTER NASIL BİR ŞEYDİR BİLEN VARMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
7.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen sene arkadaşlar kavga etmiş neşterle saldırıya uğramışlar
    bakıyorum bu alet nasıl bir şey ameliyatlarda kullanıyorlar,çok mu keskindir bilen varmı
    hemde her yerde ucuza satıyorlar milletin elinde dolaşır bu

http://urun.gittigidiyor.com/NESTER-SET-20-PC-PROFESYONEL-KALITELI-SOMA-PLS-C_W0QQidZZ21909919

http://www.alcamsatcam.com/profesyonel-nester-5-yedekli-sm-1264egri-kesici-widq201850

http://urun.gittigidiyor.com/NESTER-SET-35-PC-SOMA-PROFESYONEL-NESTER_W0QQidZZ29318025

• Kendi ağırlığıyla deriyi kesebildiğini okumuştum
  • Teması ile keser, çok tehlikeli.
  • Ev arkadaşım doktordu. Vardı onda neşter baya keskin bir zıkkım ama biraz kullanınca keskinliği gidiyor.
  • Ameliyatlarda kullanıyorduk 3,5,9 boyutları var ince kalın yuvarlak gibisinden diğer bir adı bisturi cok fena keser yalnız tehlikelidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: radyasyo_N

Teması ile keser, çok tehlikeli.

birde heryerde satıyorlar

sanırım jilet gibi bir şey ama bunlar çin malıdır
  • Kesmesi için neredeyse hiç kuvvet uygulamana gerek yok, dokunduğunda keser. Fikir edinmek için otopsi videolarını izleyebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aslında haberim yoktu arkadaş geçen hafta anlattı bunlar 8 kişiye 6 kişi kavga etmişler sonra bir tanesi neşter atmış kolu yarına kadar yarılmış hastanelik olmuş neşter olduğu karakolda ortaya çıkmış
  • Çok dayanıklı olmamakla birlikte keskin kısmına hafifçe dokun keser derini, hissetmezsin bile kesiğini.
    Neşterin sapı olur, sapsız kullanılmaz, biz balık kesmek için kullanıyorduk:)
  • kurban kesmede faydalı olabilir mi acaba?
    denemek lazım
  • Çok süper bişey,
    Bi tanıdığımdan almıştım, değişik kesiyor, cebimde duruyordu bacağımı kesti ciddi bişey değildi neyseki.
  • arkadasımı uyusturmadan neşter ile sünnet etmişler hiçbişey hissetmemis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dicey_celo

kurban kesmede faydalı olabilir mi acaba?
    denemek lazım

kurbana bağlı
  • Babamın cüzdanında vardı. Üç beş katlı kağıdın içinde duruyordu.
  • 10 dan baslayip 23 e kadar gordum boylarni numara degstkce boy sekil uc ve kullanim yerleri dgsyr ve lazer ile bleniyor telefon ile yazdgmdan yazi boyle cok blms dglm saglik memuruyum meslegm geregi bliyrm
  • Neşteri deriden başka bişeye sürdüğünde ilki kadar keskin kalmıyor, ama şöyle koluna az biraz bastırarak aşağı çekersen kolunu iki yana yaprak gibi açabilir. numaralarına göre sapları var, boşluk yerine takılıyor. en keskin alet olarak biliyorum.

ekleme : linktekilerin neşterle ilgisi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MagicHit -- 2 Ekim 2010; 6:30:09 >
  • 2 senedır cuzadınımda tasıyorum ne olur ne olmaz yarmak gerekebılır. yunus ustumu aramıstı bı kere cuzdanıda aradıda onu bulamadı bulsa kotu olurdu
  • Buda benim neşter setim valla henüz adam kesmedim ama bir çok konuda işime yarıyor.

Diğerlerinin üstünde yatay olan gerçek ameliyat neşteridir. 12 yıl önce ortaokuldayken arkadaşım doktor ablasının çantasından araklayıp bana hediye etmişti Gerçekten inanılmaz keskinler ama yanlış kullanırsanız sert zeminlerde köreliyorlar.

• neşter keskindir.bitek kalp kasını keserken zorlar,gerisine temas yeterli.kesit düzgün açıldığı için kapanmasıda biraz uzun sürer.yanında kavga için neşter taşıyan delikanlı değil gerizekalıdır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpgg

neşter keskindir.bitek kalp kasını keserken zorlar,gerisine temas yeterli.kesit düzgün açıldığı için kapanmasıda biraz uzun sürer.yanında kavga için neşter taşıyan delikanlı değil gerizekalıdır..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.