AZ ÖNCE DİKKATİMİ ÇEKTİ BU AVATAR RESMİN ALTINDA BEŞ KUTUCUK VAR ÜÇÜ KIRMIZI İKİSİ SİYAH NE DEMEK OLUYO ŞİMDİ BU ?? NORMALDE BOYLE BİŞİ YOKTU .........
Forumda yaramazlık yapmışsın
aynısı bendede var
onları 5 e tamamlarsan seni admin yapacaklar.ama aynı gün 5e tamamlaman lazım.bende de vardı.ben 5 e tamamlayamadım.adminlik şansını kaçırdım
AZ ÖNCE DİKKATİMİ ÇEKTİ BU AVATAR RESMİN ALTINDA BEŞ KUTUCUK VAR ÜÇÜ KIRMIZI İKİSİ SİYAH NE DEMEK OLUYO ŞİMDİ BU ?? NORMALDE BOYLE BİŞİ YOKTU .........
böyle bişeyse birlikte lanetlendik demektir:
quote:
01001101 Çavuş
/>
/>
deneme
yönetici pm atmış demek
quote:
Orijinalden alıntı: ZurnaBey
onları 5 e tamamlarsan seni admin yapacaklar.ama aynı gün 5e tamamlaman lazım.bende de vardı.ben 5 e tamamlayamadım.adminlik şansını kaçırdım
5 e nasıl tamamlanıyo hocam??? bu şansı mutlaka değerlendirmeliyim
quote:
Orijinalden alıntı: EfendiAdam
3 vakte kadar yol gözüküyo
Sebepsizce güldüm
AGA RÜYASINI GÖRMÜŞTÜM Bİ DEDE GELDİ KALK EY SEÇİLMİŞ İNSAN HALA UYUYORMUSUN DEDİ DEDE İŞTEN GELDİM YORGUNUM BENİ RAHAT BIRAK DEDİM SONRA ULAN GECEN CUMARTESİ SAYISAL OYNAMIŞTIM ACAP ONDANMI GELDİ DİYE DÜŞÜNÜP ZIPLADIM HEMEN SAYISAL SONUÇLARA BAKTIM SIFIR ÇEKMİŞİM DÖNDÜM HEMEN GERİYE BAKTIM DEDE DE TOPUKLAMIŞ NEYSE BİDAKİ RÜYADA BEN ONU YAKALARIM UYKUMDA KAÇTI BİKERE SONRA Bİ BAKTIM 3 KIRMIZI 2 SİYAH LAN DEDİM BU NEYE DALALET ACAP Bİ SORAYIM DEDİM SİZ BİLGELERE AGA DESENİZE AZDAHA MİLLİ OLUYORMUŞUM
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme