Şimdi Ara

Bu ne ya?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AKP olsun CHP olsun MHP olsun. Hepsi eğitim sistemini, sınav sistemini değiştireceklerini söylüyorlar. Kim başa gelirse gelsin kökten değişiklik ya da gerekli gereksiz bir şeyler yapacaklarını söylüyorlar. Her zaman olduğu gibi gene bize patlayacak olaylar, yeni sistemi gene ilk bizler deneyeceğiz. Gerçekten çok sıkıldım artık. Deneme tahtası olduk, bunların bir eğitim sistemini oturtamamaları yüzünden. Yeter artık

• Bence mhp olsun sinavi kaldticagiz diyorlar bizde bu stresi cekmeyiz en azindan (tabi okullarda kendi sinavlarini yapmayacaklarsa sayet guzel bir uygulama)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Partilerinin söylediklerinin bu yıl için geçerli olmadığını biliyorsunuz değil mi ? Seneye uygulanacak şayet bir değişiklik olacaksa.

• Valla bilemiyorum Kasim'da seçimler. Sinavin tarihi ise belli bile degil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pieceofme

Valla bilemiyorum Kasim'da seçimler. Sinavin tarihi ise belli bile degil.

bu yıl degiştirmeye kimsenin g*tü yemezz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teletabi Kardesler

Uzun adam isterse her şey olur. Adam anayasa mahkemesini dinlemiyor sizi mi dinleyecek. Sınav sistemi zaten bu yıl değişecek ve 2016'da ilk kez açık uçlu sorularla üniversiteye yerleştirme sınavı yapacaklar.

uzun adam yaparsa adam reyize laf rte forever
  • quote:

Orijinalden alıntı: pieceofme

Valla bilemiyorum Kasim'da seçimler. Sinavin tarihi ise belli bile degil.

Dostum hukumet kurulduktan ve o kadar konuda ayni sene degisiklik olmaz bu sene yururluge girme ihtimali %0 bence degismez zaten isim degisir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NE DEMEK
    geçen yıl açıldı
    Bu ne biçim bir sorun??
    14 yıl önce açıldı
    Bu ne la
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teletabi Kardesler

Böyle diyerek kendinizi kandırdığınızın farkında mısınız? ÖSYM 2015'te hukuku TM3'e senenin ta ortasında almadı mı? Hem de hiç bilgilendirme yapmadı bakın biz hukuku aldık diye duyuru falan yapmadı. Yani sınav sisteminin değişmesi için hiç de geç değil. Kaldı ki henüz 2016 sınav takvimi bile yayımlanmadı.

Dostum 5 dk once siteden baktim nabi avci degisiklik olmicak demis uzmanlarda 2019 a kadar ayni kalicak demis

• Teletabi Kardesler kullanıcısına yanıt
    Ben de ayni şekilde düşündüm. Kesn olan bir tek şey bile yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir yasanın yürürlüğe girmesi bir yılı buluyor, saçmalamayın.Zaten MHP seçilemeyeceğini bildiği için öyle uçuk söylemlerde bulunuypr.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.