Şimdi Ara

BU NE BÖLE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ula bi maç kazandılar sanki şampiyon olmuş gibi hepsi ayrı 1 topic açiyi aynı çeyrek finale çıktıklarındaki gibi tabi başarıya aç 1 klup olunca böle oluyor ama bizde size bu şampiyonluğu yar edip size bayram yaptırırsak

• görgü meselesi bu işler malesef ama
  • zoruna gitmesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpiren07

ula bi maç kazandılar sanki şampiyon olmuş gibi hepsi ayrı 1 topic açiyi aynı çeyrek finale çıktıklarındaki gibi tabi başarıya aç 1 klup olunca böle oluyor ama bizde size bu şampiyonluğu yar edip size bayram yaptırırsak

feyk, siz kadıköyde bizle berabere kaldıktan sonra neler yaptınız
  • Biz Kadıköy'de 0-0 berabere kalınca tam 100 topic açıldı. Bir arkadaş tek tek saymıştı 99 tane var diye, 1 de ben açmıştım tamamlamak için.

Açsınlar bırak, zararı yok ya.
  • Cevabı almış arkadaş
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpiren07

ula bi maç kazandılar sanki şampiyon olmuş gibi hepsi ayrı 1 topic açiyi aynı çeyrek finale çıktıklarındaki gibi tabi başarıya aç 1 klup olunca böle oluyor ama bizde size bu şampiyonluğu yar edip size bayram yaptırırsak

ee yaptırırsanız ne oluyosun veya oluyosunuz,lafın havada kalmasın ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MU ARCHANGEL NE BU BÖLE LAN
    19 yıl önce açıldı
    Bu ne biçim bir sorun??
    14 yıl önce açıldı
    Bu Ne Demek Şimdi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok konu açıldı haklısın.Ama ben bunu maçtan önce tahrik edici bir şekilde atıp tutan Beşiktaşlılara bağlıyorum.
    Çok atıp tutarsan zamanı gelincede herkes cevap vermek için can atar,bu doğaldır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: oLoRiN82

Biz Kadıköy'de 0-0 berabere kalınca tam 100 topic açıldı. Bir arkadaş tek tek saymıştı 99 tane var diye, 1 de ben açmıştım tamamlamak için.

Açsınlar bırak, zararı yok ya.

• Ceza alcan birazdan
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ENGN_

Çok konu açıldı haklısın.Ama ben bunu maçtan önce tahrik edici bir şekilde atıp tutan Beşiktaşlılara bağlıyorum.
    Çok atıp tutarsan zamanı gelincede herkes cevap vermek için can atar,bu doğaldır...

böle seviyele cavaba can kurban iide hocam açın açmasınada hepsinde aynı şeyden bahsediliyi 5-6 tane açılsın farklı olsun ama hepsi aynı bnm tepkim buna bi de arkiler sanki londrayı fethetmiş gibi
  • Kavga etmeyin Showda Müslüm baba var onu izleyin
  • şaka gibisin sen!
    sonunda küfür gelcek bi cümle yaz ama küfür gelcek yere nokta koy ceza yeme
    ohh ne güzel.

ben şimdi sana küfür etsem ama küfür gelcek yerlere nokta koysam kabul edermisin?

madem yazdın delikanlı gibi arkasında dur devamını getir!
    getiremiyosanda hiç yazmıycaksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: çaaari

Ceza alcan birazdan

aldı bile.
    gittiği yerden kart atmayı unutmaz umarım
  • Topic açmak yasak değil ki.İsteyen kışkırtmak için,isteyen tebrik için vb. açabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknofobi

görgü meselesi bu işler malesef ama

• ilk kez foruma giriyor heralde şahıs
  • Siz de kazanın siz de açın konu
  • Onu değilde Beşiktaşa yazık oldu2 Hafta önce Şampiyonluk Rüyaları görüyorlardıŞimdi herşey bitmedi ama bundan sonra takımlar kolay kolay puan kaybetmezler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.