ula bi maç kazandılar sanki şampiyon olmuş gibi hepsi ayrı 1 topic açiyi aynı çeyrek finale çıktıklarındaki gibi tabi başarıya aç 1 klup olunca böle oluyor ama bizde size bu şampiyonluğu yar edip size bayram yaptırırsak
görgü meselesi bu işler malesef ama
zoruna gitmesin
quote:
Orjinalden alıntı: alpiren07
ula bi maç kazandılar sanki şampiyon olmuş gibi hepsi ayrı 1 topic açiyi aynı çeyrek finale çıktıklarındaki gibi tabi başarıya aç 1 klup olunca böle oluyor ama bizde size bu şampiyonluğu yar edip size bayram yaptırırsak
feyk, siz kadıköyde bizle berabere kaldıktan sonra neler yaptınız
Biz Kadıköy'de 0-0 berabere kalınca tam 100 topic açıldı. Bir arkadaş tek tek saymıştı 99 tane var diye, 1 de ben açmıştım tamamlamak için.
Açsınlar bırak, zararı yok ya.
Cevabı almış arkadaş
quote:
Orjinalden alıntı: alpiren07
ee yaptırırsanız ne oluyosun veya oluyosunuz,lafın havada kalmasın ama
Çok konu açıldı haklısın.Ama ben bunu maçtan önce tahrik edici bir şekilde atıp tutan Beşiktaşlılara bağlıyorum. Çok atıp tutarsan zamanı gelincede herkes cevap vermek için can atar,bu doğaldır...
quote:
Orjinalden alıntı: oLoRiN82
Biz Kadıköy'de 0-0 berabere kalınca tam 100 topic açıldı. Bir arkadaş tek tek saymıştı 99 tane var diye, 1 de ben açmıştım tamamlamak için.
Açsınlar bırak, zararı yok ya.
Ceza alcan birazdan
quote:
Orjinalden alıntı: _ENGN_
Çok konu açıldı haklısın.Ama ben bunu maçtan önce tahrik edici bir şekilde atıp tutan Beşiktaşlılara bağlıyorum. Çok atıp tutarsan zamanı gelincede herkes cevap vermek için can atar,bu doğaldır...
böle seviyele cavaba can kurban iide hocam açın açmasınada hepsinde aynı şeyden bahsediliyi 5-6 tane açılsın farklı olsun ama hepsi aynı bnm tepkim buna bi de arkiler sanki londrayı fethetmiş gibi
Kavga etmeyin Showda Müslüm baba var onu izleyin
şaka gibisin sen! sonunda küfür gelcek bi cümle yaz ama küfür gelcek yere nokta koy ceza yeme ohh ne güzel.
ben şimdi sana küfür etsem ama küfür gelcek yerlere nokta koysam kabul edermisin?
madem yazdın delikanlı gibi arkasında dur devamını getir! getiremiyosanda hiç yazmıycaksın
quote:
Orjinalden alıntı: çaaari
Ceza alcan birazdan
aldı bile. gittiği yerden kart atmayı unutmaz umarım
Topic açmak yasak değil ki.İsteyen kışkırtmak için,isteyen tebrik için vb. açabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: teknofobi
görgü meselesi bu işler malesef ama
ilk kez foruma giriyor heralde şahıs
Siz de kazanın siz de açın konu
Onu değilde Beşiktaşa yazık oldu2 Hafta önce Şampiyonluk Rüyaları görüyorlardıŞimdi herşey bitmedi ama bundan sonra takımlar kolay kolay puan kaybetmezler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme