Şimdi Ara

Bu ne biçim bir hırs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ne biçim bir hırs hocam bu hırs seni yer bitirir ben soyleyim insan olmak lazım her şeyden önce yıllardır bu platformda anonim olarak takılıyorum ama başka hiçbir yerde böyle bir şey görmedim yazık... Bu kullanıcı gibi birçok kullanıcı var forumda ne yazık ki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• ürkütücü görünse de maalesef gerçekler bu hepimizin düşündüğü şeyi arkadaş yazılı olarak ifade etmiş sıralama sınavı sonuçta birileri elenmeli ki sen yukarılara çıkabilesin
  • ne dediğin anlaşılmıyo konuşmayı öğren önce sen
  • bu kadar da olmaz ki yok öksürürüm yok rahatsız ederim bunu yazana virüs bulaşmayacağı ne malum
  • jiijii kullanıcısına yanıt
    ben adamın dediklerini tasvip etmiyorum zaten ama aile baskısı çevre vs nedenlerden insanlar bu hale geliyo
  • Icinden bunlari dusunup kendini "alfa kurt" saniyor musun cidden?
    Daha cok "Bunlar yasanmazsa b*k kazanirim istedigim yeri, umarim herkes elenir" psikolojisi cunku bu. Yazik.
    Kendini yukari tasimak icin digerlerini asagi cekme geregi duymak gercekten gulunc yahu. Sinavda bir yere gelseniz de hayatta hicbir yere gelemeyeceksiniz.

• Arandiel kullanıcısına yanıt
    aq ergeni aklımda profilin direk canlandı "youtube da twitter da beğeni almak için sürekli aynı lafları söyleyen beyinsiz insanlar" ben ne yazmışım sen ne söylüyosun anlamada biraz sıkıntın var herhalde bi oku ne yazdığımı sonra cevap ver
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne biçim bir sorun??
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AĞLA XD

• Ben henüz bu mantalitede olup da iyi bir yeri kazanan konseyi görmedim zaten iyi yapacak adam şuan hunharca deneme çözüp 637372 tekrarı atıyordur böyle boş işlerle uğraşmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu forumdaki yks2020, robin hood, lordemir, pazernus, tıpisteyenbiri, ykscekonuşabilen, deliemre, şeyhahmet, penggalan, rotekampfflieger, yolunubulacakv2 vb tarzı tuhaf tipleri gördükten sonra içimdeki son insanlık kırıntıları da uçtu gitti. Ne kadar çok kişi elenirse o kadar iyi gözüyle bakıyorum ben de. Bu şahsın da bahsettiğim tiplerden farkı yok ama ona kızmayın. Adam sonuna kadar haklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Graphic Violence -- 26 Mayıs 2020; 15:11:47 >
  • Öksürerek başkasının dikkatini dağıtmam kimsenin hakkına girmem ama diğer söylediklerinde yanlış bir şey yok bunlar gerçekler
  • Graphic Violence G kullanıcısına yanıt
    hocam haklı falan değil ya adam gibi çalışsın bizi geçsin eyvallah ama böyle saçma sapan insanlık dışı düşüncelerle kazanacağı bir şey olmaz sadece insanlığını kaybeder
  • salça abi S kullanıcısına yanıt
    Lordumuza ne yaptın sen

• Salça seni de sevmedim ama haklısın dinsizin hakkından imansız gelir. Tıpisteyen, pazernus, penaggalan, iamboss, robin hood, rotekampfflieger gibi sınav hazirana alınınca göbek atan hayatsız yıkıklara ve lordemir, deliemre gibi trollere karşı sonuna kadar arkandayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Graphic Violence -- 26 Mayıs 2020; 20:19:49 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.