< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravaman -- 14 Şubat 2022; 21:39:52 > |
Bu nasıl fiyatlandırma (VW fiyat listesi)

-
-
-
Biz vergi öderiz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
forumun yeni modası da avrupadan liste fiyatı alıp onun üzerinden çıkarımda bulunmak.
o liste fiyatları gerçek fiyatlardan minimum %15 yukarıda, gerçek fiyatlar için autoscout24'e falan bakmak gerek.
ayrıca kar maksimizasyonu nasıl yapılır , fiyat ayrımcılığı nedir, vergi üretici-üketici arasında nasıl dağılır vs bin tane parametre var, hayatta her konu keşke 4 işlemle çözlüecek kadar kolay olsaydı.
-
VW Ticari araç alanlar bence kazıklanıyor resmen.
Tiguan R Line nere, Ticari caddy nere.....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravaman -- 14 Şubat 2022; 22:41:18 > -
Doğruları söylemenin moda olması güzel.
fark etmediğiniz üzere İngiltere’nin “active” donanımı ile Türkiye’nin “r line” donanımını karşılaştırdım. İngiltere’de “r line” donanım 5 bin sterlin daha pahalı. Ben zaten bununla hem sizin söylemiş olduğunuz bayi indirimlerini hemde donanım farklarını koydum. Buna rağmen Türkiye ile 70 bin TL fark çıktı.
görmek isteyen görür. Görmek istemeyene ne desek boş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her marka ticarilerde var bu. Vergisi düşük olduğundan ham fiyatı yüksek tutuyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X