Şimdi Ara

Bu nasıl fiyatlandırma (VW fiyat listesi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Caddy style DSG ve Tiguan R Line vergisiz net fiyatlarını karşılaştırdığımda ağzım açık kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravaman -- 14 Şubat 2022; 21:39:52 >

• İngiltere’de orta donanım tiguan fiyatı vergisiz olarak yaklaşık 25 bin sterlin.

25*18.4=460 bin lira, İngiltere’de orta donanım tiguan’ in vergisiz İngiltere fiyatının TL kurundan değeri.
    388 bin TL İngiltere’de 5 bin sterlin daha pahalıya satılan tiguan in vergisiz Türkiye satış fiyatı.

Aşırı bir donanım farkı olmamasına rağmen bazı arkadaşlar varmış gibi lanse ettiği için İngiltere’nin orta donanım fiyatını, Türkiye’nin üst donanımı ile kıyasladım.

Görüleceği üzere insanlar alabilsin diye araçlar özel fiyatlı olarak Türkiye’ye geliyor.

Ticari olan caddy de ÖTV oranı düşük olduğu için böyle bir sübvanse yapılmamış. Fiyatı muhtemelen Avrupa fiyatı ile aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5A1BF912D -- 14 Şubat 2022; 21:51:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biz vergi öderiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumun yeni modası da avrupadan liste fiyatı alıp onun üzerinden çıkarımda bulunmak.

o liste fiyatları gerçek fiyatlardan minimum %15 yukarıda, gerçek fiyatlar için autoscout24'e falan bakmak gerek.

ayrıca kar maksimizasyonu nasıl yapılır , fiyat ayrımcılığı nedir, vergi üretici-üketici arasında nasıl dağılır vs bin tane parametre var, hayatta her konu keşke 4 işlemle çözlüecek kadar kolay olsaydı.

• VW Ticari araç alanlar bence kazıklanıyor resmen.

Tiguan R Line nere, Ticari caddy nere.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravaman -- 14 Şubat 2022; 22:41:18 >
  • 19can84 1 kullanıcısına yanıt

Doğruları söylemenin moda olması güzel.

fark etmediğiniz üzere İngiltere’nin “active” donanımı ile Türkiye’nin “r line” donanımını karşılaştırdım. İngiltere’de “r line” donanım 5 bin sterlin daha pahalı. Ben zaten bununla hem sizin söylemiş olduğunuz bayi indirimlerini hemde donanım farklarını koydum. Buna rağmen Türkiye ile 70 bin TL fark çıktı.

görmek isteyen görür. Görmek istemeyene ne desek boş.

• Her marka ticarilerde var bu. Vergisi düşük olduğundan ham fiyatı yüksek tutuyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.