Şimdi Ara

Bu Nasıl Bir Virüstür Böyle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her şey masaüstümde bazı simgelerin yok olduğunu farketmemle başladı. Ardından bir oyun için regedit kullanmam gerekti. Onu da açamadığımı farkettim. Ardından regediti tekrar aktif etmek için gpedit gibi bir olay vardı onu da açamadığımı farkettim. Sonra "gizli klasörleri göster" ve "sistem dosyalarını göster" seçeneklerini seçtiğimde masaüstünde bazı dosyaların geri geldiğini ama masaüstünde "yenile" yaptığımda dosyaların tekrar kaybolduğunu ve "gizli klasörleri göster" ve "sistem dosyalarını göster" ayarlarının kendiliğinden iptal olduğunu farkettim. Bu nasıl bir virüstür bilgisayarımda onca dosya varken format da atmak istemiyorum. Ayrıca bilgisayarımda da bir yavaşlama oldu. Ne yapabilirim? Tek çare format atmak mı? Ayrıca bu gibi virüslerden ne tür zararlar meydana gelebilir? Online oyunlardan iki tanesine şuanda kredi kartımla para yatırmaktayım. Kredi kartım tehlikede midir?

• evet belli ki sisteminde bir zararlı var.. aşağıdaki linkten malwarebytes programını indirip kur ve güncelledikten sonra sistemi derin tarama yap. bulduklarını sil ve pc kapat aç..
    eğer sorun devam ederse haber ver combofix veya hijackthis kullanarak düzeltiriz..

http://data-cdn.mbamupdates.com/v0/program/data/mbam-setup-1.70.0.1100.exe
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.HAWK

evet belli ki sisteminde bir zararlı var.. aşağıdaki linkten malwarebytes programını indirip kur ve güncelledikten sonra sistemi derin tarama yap. bulduklarını sil ve pc kapat aç..
    eğer sorun devam ederse haber ver combofix veya hijackthis kullanarak düzeltiriz..

http://data-cdn.mbamupdates.com/v0/program/data/mbam-setup-1.70.0.1100.exe

Tamamdır. Programı indirdim derin tarama başlattım şimdiden 1 tane virüs buldu :) İşlem tamamlanınca tekrar haber edeceğim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu bir hata mı?
    geçen ay açıldı
    Bu ne biçim bir sorun??
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.