Şimdi Ara

Bu nasıl bir uyku düzeni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Erken kalkmam gereken bir işe başlayacağım erken uyumaya alışmaya çalışıyorum 22'de yattım 2de uyandım baya enerjiğim şuan ama 2-3 saat sonra iyi uykum gelecek biliyorum. Gece 2de yatsam 6da hayatta kalkamam ama kalksam da uykusuzluktan ölüyo olurum tekar yatsam rahat uyurum

Erken yatmassam hiç kalkamıyorum zaten. Problemlerimden biride bi kere uyandım mı ve eğer o asıl uyanmam gereken saat değilse uykum kaçıyor ama asıl uyanmam gereken saatse söve söve kalkıyorum . Asıl uyanmam gereken saat dışında da gece %90 uyanırım çoğunlukla tualetim geldiği için

Gün içinde sürekli yorgunum sanırım uyku düzensizliğinden olabilir, sabah erken kalkarsam midem falan ağrıyor asitli gibi.

Bünyeyi 23 gibi uyuyup 5:30 6:00 gibi uyanmaya alıştırmaya bir çare bilen var mı ?

• Gece geç yat sabahta kalkman gereken erken saatte kalk sonra işine gücüne bak ama uyandıktan sonra asla uyuma uyursan düzen yine bozuk devam eder uyumadan akşam saat 22 kadar dayan sonra vur kafayı yat gece bişeyler düşünme rahat kafa yat zaten ilk gün uykusuz kalıp üstüne bide yorulursan kafayı koyduğun gibi sabaha kadar uyursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gel salliyimda uyu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendimi 22de uyumaya şartlarsam 21de uykum geliyor tam 22de cin gibi oluyorum

Anahtar rahat kafa yatmakta sanırım işte onu yapamıyorum hiç bi zaman
  • Uyuyacağın zaman bir atarax at 1 saat içinde dalarsin uykuya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Manonofy kullanıcısına yanıt
    atarax değilde 3-4 farklı ilaç denedim bu sefer uyanması daha sıkıntı oluyor hocam

bir de ilaçların hepsinin farklı etki ve yan etkisi var, Birisi vücudu çok susuz bırakıyor ter içinde uyanıyorsun, bir başkası çok daha fazla idrara çıkartıyor fakat o kadar yoruyor ki seni gebere gebere gidiyorsun çok sıkıştığın için, birisi kafanı boşaltıyor en güzel uykuya onla dalıyorum fakat oda idrarı arttırıyor, birisi üstüne fil oturmuş gibi bir etki yapıyor yorgunluktan uyuyorsun fakat uykun gelmezse üstüne fil oturduğuyla kalıyorsun

İlaç konusunda doktora gitmeden almamak lazım onlar bilir bu yan etkileri, gerçi ben gidip bi doktora anlatmıştım kullandığım ilaçları söylemiştim farklı bir ilaç verdi o daha da kötü yaptı gün içerisinde enerjim olmuyordu hiç kendime normalde 9da geliyorsam 12de geliyordum

• halimyokk kullanıcısına yanıt
    Valla hocam ben tıp okuyorum bir atarax i biliyorum. Bugün uyuyamadım bir atayım dedim üşendim sabahliyorum. Siz ilaç konusunda prof olmuşsunuz :) yan etkileri en iyi siz bilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forum nasıl bu hale geldi?
    4 yıl önce açıldı
    Bu ne biçim bir sorun??
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Uyku ilacını hiç kimse tavsiye etmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Melatonin takviyesi alabilirsin. ABD'de takviye olarak geçiyor ve yurtdışında marketlerde, amazonda bile satılıyor reçetesiz. Türkiye'de de eczanelerde pahalı ama bir kaç site var onlar getiriyor ABD'den.

Uykuyu düzene koyma açısından çok iyi. 3mg melatonin atıyorsun 1 saate uykun geliyor. Hem ilaç değil, hormon.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.