Şimdi Ara

bu monsterin kampanyası çok mantıklı mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?kat=6230&urn=444969&lang=tr-TR#.UvUD2j1_trY

arkadaşlar çok iyi bir fiyat ama 22 şubat teslimat diyorlar ben martın başına da razıyım sizde almalı mıyım

• 1ncisi bu kasa iyi bir kasa değil. bir üst modelini tavsiye ederim. 2ncisi monster den ön ödemeli ürün alınmaz. alıpta mağdur olan onlarca arkadaşımız mevcut. o yüzden kapıda ödeme ile siparişinizi verip ürünü teslim aldığınızda ödeme yapmanız daha mantıklı bence.
  • donttreadonme kullanıcısına yanıt
    Ben de bu bilgisayarı almayı düşünüyorum. Alırsam gidip mağazasından alacağım.

Kasa tasarımsal olarak 2000-2005 arası çıkan laptoplara benziyor. Malzeme kalitesi olarak da idare edermiş bildiğim kadarıyla. Fakat kullanan arkadaşlar bunlara rağmen soğutma olarak çok iyi olduğunu yazmışlar. Forumda genel bir algı var ''plastik malzeme ısınır'' şeklinde. Halbuki ısınma muhabbeti bilgisayar bileşenlerinin kasa içinde nasıl konumlandırıldığıyla da ilgili. Tamam alüminyum malzeme sistemi daha rahatlatıyor olabilir fakat ısınma konusu sadece bu özellikle ilgili değil.

Bu bilgisayar dışında MSI Ge60 453tr cihazını düşünüyorum. (piyasada kalmadı fakat 2400'e bir bilgisayarcıda buldum)

Siz hangisini önerirsiniz?
  • ben telefonda yetkili kişi ile görüştüm bana güven verdi.martın basına kadar uzasa benim için yine sorun olmaz bende bu konfikrasyonda bu ürün bedava. 740m ekran kartlı modeller 2000 deniliyo piyasada ama bu ekran kartı ve işlemçisinin güzel olmasının yanında ''920x1080 (%95 NTSC Color Gamut) Mat LED Ekran'' ekran bulunduruyor.sırf bu ekran yüzünden bile bu tercih yapılabilir diye düşünüyorum yanlışım varsa düzeltin
  • http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?kat=6047&urn=460455&lang=tr-TR#.UvVifvl_tMg
    ben yine de bu ürünü öneriyorum. bahsettiğiniz msi dan da iyi bir ürün.

@ahs3460 kardeşim ben yinede uyarayım seni dedim. forumdaki monster konusunu bir incele. o arkadaşlarda güvenmişti mosnter e zamanında.
    bol şans.
  • cok teşekkür ederim uyardığın için.
    senin önerdiğin ile benim düşündüğüm arasında çok fiyat farkı var.özellik olarak ekran kartı daha iyi olabilir ama ben oyun oynamak için almıyorum daha cok cizim işim var.hatta hiç oyun oynamam.beni bu urune color gamut itti.bakalım kart ayarlayabilirsem almayı planlıyorum.
    sence bu fiyata bu ürün iyi dimi? tamamen bilgi edinmek için soruyorum
  • ahs3460 A kullanıcısına yanıt
    Ben de cizim ve modelleme icin alacagim. Mimarlik okuyorum.

Siz magazadan mi alacaksiniz elden mi? Bir de taksit olayini konustunuz mu? Taksitli alisveriste fiyat artiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dosdum bende inşaat muhenlisği öğrencisiyim rahat 5 yıl gider bu makine internetten alcam.
    karta taksit için 80 lira uste vercem
  • istanbulda oturuyorsaniz kadıköy deki mağazasından alın , orda test edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 sene gider diyorsun da neye göre kime göre? cihazı kullanan kişilere bir sorun. kullanıcı yorumlarına bakın. bu ürün eski sorunlu kasayı kullanıyor. anakart 2 yıl dayanmıyor. başka mesaj yazmıyorum artk bu konuya. bol şans.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donttreadonme -- 8 Şubat 2014; 16:59:31 >
  • işte alternatif sunmadan eleştiren adamlar bizden bu insanlardan dolayı bişey olmaz.zaten başka bişey yazmana gerek yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.