Şimdi Ara

Bu modülün Chrome ile çakıştığı biliniyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptopumun ekran kartı yandı, bende önceden aldığım masa üstü bilgisayarı kurdum...
    Chrome'u güncelledim. Fakat HD 480p bağzanda 360p çok donuyordu. Ses bir yerden geliyor video biryerden..
    Sonra ise video sesin gittiği yere doğru hızlanıp tekrar donuyordu."Pc'de HF filmlerim vardı gayet düzgündü. Ekran kartı yetersizliği denen olayla fazla bir ilgisi olmadığını düşündüm."

Sonra ise seçenekler butonunun olduğu yerde"Learn incompatibility:Learn more" Diye bir yer gördüm.
    "chrome://conflicts/"Sayfasına girdi. yazılım bölümünde"Bu modülün Google Chrome'la çakıştığı biliniyor. Daha fazla bilgi edinin imzalayan: Speed-Bit LTD"yazıyordu.
    Daha fazla bilgi edinin:

Google Chrome'un kilitlenmesine neden olan yazılımlar

Sorun

""Bazı üçüncü taraf yazılımları Google Chrome'un kilitlenmesine neden olabilir. Bu olduğunda, şu mesajı görürsünüz: "Hata! Google Chrome kilitlendi" veya "Hata!"

Google Chrome'un kilitlenmesine yaygın olarak neden olduğu bilinen bir yazılım veya kötü amaçlı yazılımın olup olmadığına bakmak için adres çubuğuna "about:conflicts" yazabilirsiniz.

"about:conflicts" sayfasında listelenen, bilgisayarınızdaki çakışan üçüncü taraf yazılımları güncelleyerek, devre dışı bırakarak veya yüklemesini kaldırarak bu kilitlenmeleri düzeltmeyi deneyebilirsiniz. Ayrıca, bazı yazılımlardan kaynaklanan kilitlenmeleri gidermek üzere spesifik çözümler için Google Chrome'un bilinen sorunlar sayfasına da bakabilirsiniz.""

Konum:%programfiles%\speedbit video accelerator\accelerator.dll
    speedbit video accelerator programını silmeye çalıştım. "Diskin dolu veya koruma yazmaya karşı olmadığından yada şuan kullanımda olmadığından emin olun" hatası çıktı."Webde yardım bulamadım" yazılımı nasıl sileceğimide bilmiyorum. Yardım ederseniz sevinirim...

• - 3. parti programlar dediği kötü amaçlı yazılımlardır.

- Chrome ise speed-bit programını kötü amaçlı olarak algılamış ve çalışmayı durdurmuştur.

- Bu programı kaldırabilmek için önce aşağıdaki linkte giriniz. Ve işlemleri sırasıyla yapınız.

Çözüm Linki

İyi Forumlar..

"Ey Türk; üstte gök çökmedikçe, altta yer delinmedikçe,
    Senin ilini ve töreni kim bozabilir. Titre ve kendine dön."
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.