Şimdi Ara

bu modelleri biliyomusunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar nokia'nın amerika sayfasına girdim ve inanamadım türkiye de olmayan bir sürü modeli var işte onlardan bir kaç tanesi
    2270
    2285
    3155i
    3560
    3589i
    6019i
    6102i
    6103
    6235i
    6236i
    6255i
    6256i
    6305i
    6560
    6585
    ve daha bir sürü model resimlerini birazdan eklemeye çalışaçağım.
    bu modelleri bılenınız var mı

• devamı

• çok daha güzelleri bizi ülkemizde var
  • dogru orası tartısılmaz ama bu modeller neden türkiyeye gelmedi mesela 8260, 8265,8265i,8270,8290,8390,8801,8860 ve daha bir sürü model ganimet bulmuşlar gibi eski model olsun yeni model olsun
  • öncelikle amerika türkiyeden daha büyük bir pazar.türkiye'de her ne kadar cep telefonu çılgınlığı olsa da daha küçük bir pazar.bazı modellerin piyasada tutunamayacağını düşünüp Türkiye'de satışa sürülmemiş olabilir
    quote:

Orjinalden alıntı: unal.korkmaz

dogru orası tartısılmaz ama bu modeller neden türkiyeye gelmedi mesela 8260, 8265,8265i,8270,8290,8390,8801,8860 ve daha bir sürü model ganimet bulmuşlar gibi eski model olsun yeni model olsun
  • ama bu telefonlar bıldıgımız telefonların bır değişik versiyonu ben oyle bır tahmınde bulundum yanı ve bu modellerı cıkartarak da orta kesime hitap edebilirdi ekonomik olarak. bunu ne maksatla yapmadı bılmıyoruz tabnı kı pazar payı olmayacagından da olabılır baska nedenlerden de olabılır
  • Bence nokia bole giderse yakında numara fln bulamaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu arabanın modeli nedir?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Contranarya

Bence nokia bole giderse yakında numara fln bulamaz

artık 00 lara iner, eskılerı modifiye eder ya da 100 lere cıkar
  • aynı şekilde her elektronik aletin uzakdoğu ve diğer ülkelerde piyasada bulunup ülkemizde bulunmayan modelleri vardır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kvnccelik

aynı şekilde her elektronik aletin uzakdoğu ve diğer ülkelerde piyasada bulunup ülkemizde bulunmayan modelleri vardır.

• şu 2270 yazan bizim 3310 nun amerika versiyonu galiba çok benzio
  • Genellikle sonunda uzantilari olan ismi bizim ulkemize gore farkli olan modeller Amerikada farkli bant kullanan sebekeler ile calisiyor cunku dikkat ederseniz bir cogunda

GSM 850 var

Edit : Harf hatasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATTRACTION -- 16 Ağustos 2006; 11:57:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

şu 2270 yazan bizim 3310 nun amerika versiyonu galiba çok benzio

bende 3410 modeline benzettim biraz ama 3310 a da benzıyor
  • bu modellerin sadece ve sadece amerikaya ozgu olmasinin nedeni bizim Turkiye de GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900 kullanmamiz, amerka ise tamamiyla farkli bir sistem kullaniyor; 800/1900 MHz CDMA plus 800 MHz AMPS - TDMA 800 MHz, AMPS 800 MHz - CDMA2000® 1X technology 800/1900 MHz bu nedendendirki onlarin operatorlerine uygun cihazlar uretiliyor. zaten cihazlarda orta duzey cihazlar, onlar sadece operator servislerinden faydalanacak ve sadece alo diyecek telefonlari satin aliyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: scarycanary

çok daha güzelleri bizi ülkemizde var

• aslinda 3300 kullandigim donem amerikada cikan bu modelini gormustum ve getirtmeyi dusunuyordum fakat oyle kaldi.
  • İyi ki yok Türkiye'de, pek güzel bir şeylere benzemiyorlar, bizde daha iyileri var nasılsa!!
  • antenli telefonlardan nefret ederim
  • türk insanı öyle herşeyi beğenmez yine de türkiyede çok güzel modeller var en pahalısından tut en kekine kadar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.