Şimdi Ara

bu mma şampiyonunu izlediniz mi? adam demir yumruk beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kime vursa kendini yerde buluyor. maçları güzeldir. izlemenizi tavsiye ederim. mma'nın yeni yıldızı. eskisi fedor'du. işte junior dos santos:

• JDS'yi bende severim ama Cain Valesquez ile yapacağı ikinci kemer maçı ilki kadar kolay olmayacak. Ayrıca Alistair Overeem'e karşı da ne yapacağı bir muamma hala. Daniel Cormier gibi olimpik bir güreşcinin takedownlarını durdurabileceğini de sanmıyorum ki yer oyununu tam olarak göremedik hiç. Her şeye rağmen on numara ağır siklet bence, gel gelelim bir Fedor olması çok zor...
  • Muzigin adi nedir acaba ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben alistair veya cain ile başedemeyeceğini sanmıyorum. alistair yerde çok başarısız. dos santos ta maçı pek yere indirmiyor. ama dediğin gibi bir kick boksçu ile maçı güzel olabilir. ayakta maç devam ederse ne olacağı belli olmaz ama yere bir şekilde inerse de güney amerikalılar bjj konusunda şu an dünyada çok iyi. dos santosun yerde başarısız olacağını sanmıyorum. sadece maçı yere indirmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yahooo58

Muzigin adi nedir acaba ??

• Noguiera altında siyah kuşak BJJ'ci JDS yanlış bilmiyorsam ancak siyah kuşak var siyah kuşak var. Şimdi Jake Shields ile başka bir siyah kuşağın BJJ'si bir olamaz sen de bilirsin. JDS'nin uzman olduğu konu boks, gel gelelim Alistair Overeem K1 sonrasında kanıtlandı ki dünyadaki en iyi kick boksör kendisi. Lesnar'ı body kick ile K.O etmiş bir adam ve mesafeyi düzgün ayarlayabilirse JDS için sorun çıkartabilir. Bu maçın gerçekleşmemesi büyük hayal kırıklığı yarattı bende. Valesquez ise bu sefer daha zorlayıcı olacaktır, kabak gibi şakağını açık bırakmaz gibime geliyor bu sefer. Ha ama bence de JDS kazanır yüksek ihtimal ancak Alistair'i yener mi orasını bilemeyeceğim. Benim asıl merak ettiğim Cormier ne yapacak UFC'de... Adam açık ara en iyi güreşçi MMA dünyasında.
  • aslında olmayacak bir maç ama ben bu adamın fedor emelianenko ile maçını izlemek isterdim. adam maçı çok güzel indiriyor yere. yere indirdiğini de çoğu zaman affetmiyor. dediğin gibi junior sadece boksör ama güney amerikadan geliyor oluşu onun iyi bir bjj eğitimi aldığı konusunda beni ikna eder. söylenmese bile öyle olduğunu düşünürüm çünkü bu işin ana vatanından geliyor. keşke santos emelianenko maçı olsa da izlesek. organizatörler böyle bir maçın lig dışı bile olsa çok büyük bir izleyici çekeceğini düşünemiyor mu acaba .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Emelienenko yaklaşık 1 hafta önce Pedro Rizzo'yu K.O ettikten sonra emekliliğini açıkladı, yani mümkünatı yok artık dövüşmelerinin. Bence emekliye ayrılarak iyi yaptı artık yaşlanmaya başlamıştı. 3 kere üst üste yenildi, sonra 3 tane dandik adamı indirdi... Zamanıydı iyi oldu bence... Fedor'un genç halini şu an UFC'de ki kimse alamaz özellikle Pride FC zamanındaki Fedor'u. JDS bir süre daha şampiyon olacaktır ancak iyi bir güreşci karşısında ne yapabilir bilmiyorum. İyi bir BJJ'ci değil bak iyi bir güreşci diyorum zira JDS yere alması oldukça güç bir adam ve BJJ'ciler bunu başaramıyor. Yoksa Frank Mir yerde bitirirdi JDS'yi.
  • beyler siz neyce konuşuyorsunuz?
  • aynen doğru söylüyorsun. o silva filan hiç o durumlara gelecek adamlar değil. çok önceden elenmiş olmalıydılar. yine de fedorun bir imajı var işte. adam efsane. yıllarca en olmayacak durumlardan maçları alırken seyrettik onu. artık 13 ekimdeki maçı bekleyip görelim neler olacağını. arada bayağı zaman olunca her şey değişebilir. adamlar gece gündüz antrenman yapacaklar. bir bakarsın birinin formu düşer öbürünün yükselir. belli olmaz yani.
  • Arkadaşlar hangi kanal veriyor ve saat kaçta acaba?
  • alistairle olan maçları iptal olmuş alistairin ilaç aldığı ortaya çıkmış. kariyeri mahfoldu adamın, dos santos rahat nefes almıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: __éSér__

Arkadaşlar hangi kanal veriyor ve saat kaçta acaba?

hocam ben şöyle takip ediyorum. ufc twitter hesabı var. onu takip ediyorum.

https://twitter.com/#!/ufc/

oradan hangi gün hangi maçın hangi televizyon kanalında olduğunu öğreniyorum. o gün geldiğinde de o tv kanalının internet üzerinden yapan online yayınından izliyorum. maçı kaçırırsam ertesi gün bir sürü yere video olarak yüklüyorlar. bir google aramasıyla bulup izliyorum.

• Teşekkürler hocam
  • Aynen çok zevkli geçiyor bunun maçları.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.