Bildirim
Bu Mercedes'in Modeli Ne ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Mercedes 500 SEC benzettim. Vites kolu sonradan takılmış gibi sanki. Araç zaten harabeye dönmüş büyük ihtimal sonradan takılma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 22 Şubat 2013; 16:35:50 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ilkebay
Mercedes 500 SEC benzettim. Vites kolu sonradan takılmış gibi sanki. Araç zaten harabeye dönmüş büyük ihtimal sonradan takılma.
Başta ben de araştırıp 500 SEC'i bulup benzetmiştim ama ön farlar kafamı karıştırdı -
W126 kasa Mercedes ve tek kapı. 500 SEC doğrudur. Belkide 560 SEC'dir. Ama W126 kasanın coupesi. -
W126 ama Coupe değil çakma rezil ön far takmış
edit: artı sec panjur takılmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ex-Diesel -- 22 Şubat 2013; 16:09:35 > -
vitesi merak ettim şimdi. -
-
Gülesim geldi valla -
İyi model bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Farlar orjinal değil. Far çerçevesi fiberden yapılmış, Farba marka Renault 12 Toros farı takılmış.
-
Araba hayattan bezmiş bir şekilde perte çıkmayı bekliyor. -
bakımsız kalmış,koskoca mercedese bu yapılır mı? -
Güzel araç aslında eski de olsa klasik. -
w126 olduğu kesin ama arabaya ne yapmış öyle adam
-
Marka model kalmamış bunda . -
mercedes asalettir. İnşallah türklerin de bir gün böyle bir markası olur -
Arka cam bana resimden fazla dik geldi sec ler daha yatık. -
büyük ihtimal us model ama 500 olmayabilir bu neden derseniz yuvarlak far tasarımı genellikle amerika kıtası için üretilen mercedeslerde kullanılmıştır
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X