Şimdi Ara

Bu matematik niye olmuyor arkadaş ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DGS için kasıyorum ama temel kavramlarda çakıldım. Bazı soruları çözüyorum bazılarından hiç anlamıyorum, daha doğrusu genelini çözemiyorum. Bilmem ne ifadesinin x cinsinden değeri diye soruyor adam, bu sorudan da bişey anlamıyorum.

İnternetteki tüm videoları izledim hala izliyorum ama bir soruyu güzel anlatıyorlar diğerinde hemen geçiyorlar. Sanki bir soruyu çözünce profesör olduk.. Bu matematiği cahile anlatır gibi anlatan bir site video varsa söyleyin de faydalanalım.

Kitapçılara gittim bir çok kitabı inceledim onlar da iki örnekte anlatıp üçüncü örnekte işi geçiştiriyorlar. Bol bol soru çözmek lazım diyorlar, iyi de aga soru bankasını açıyoruz kalemi oynatamıyoruz nasıl soru çözeceğiz. Kaç gündür 10 farklı videodan temel kavramları dinliyorum, adamlar konuyu kısa geçip hemen soruya geçiyorlar ve hiç anlatmadıkları şeylerden soru çözüyorlar.

Ben daha temel kavramlardayım faktöryel sorusuyla geliyorlar :)
    Bu işin çaresi nedir üstadlar.

• Burada herkes 35+ yapar genç. Ama tavsiye alamazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matakademiden izle

40 seansta mat kitabını al

• Şenol hoca izle ve çözümlü kitap al. okyanus çözümlü mesela.
  • yanlış konudan başlamaşsın, temel kavramlar konusu çok geniş konudur her konuyu barındırır içinde
    -rasyonel
    -1. derece denklemler
    -basit eşitsizlik
    -mutlak değer
    -üstlü
    -köklü
    -çarpanlara ayırma

öncelikle bu konuları halletmen lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRI CLICK 0.7

yanlış konudan başlamaşsın, temel kavramlar konusu çok geniş konudur her konuyu barındırır içinde
    -rasyonel
    -1. derece denklemler
    -basit eşitsizlik
    -mutlak değer
    -üstlü
    -köklü
    -çarpanlara ayırma

öncelikle bu konuları halletmen lazım

Hocam galiba haklısın. Çünkü temel kavramların içinde adam denklemden tut da eşitsizliğe kadar giriyor, soruyu ince görüyor biz bişey anlamıyoruz. Bundan sonraki konuya geçeyim bari ben :)
  • Fem'in ilk adımını gayet iyi anlarsın dergi dergi oluyor ama o eksik yani mesela mutlak degeri iki sayfada anlatmış geçmis ama basit esitsizlik denklem üslü köklu carpanlara ayırma gayet basitten gidiyor , mesela bundan calistiysan sokra saglam bi kitaptan tekrar konu calışmalısın sonrada soru cozmek .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mağduru Ygss

Fem'in ilk adımını gayet iyi anlarsın dergi dergi oluyor ama o eksik yani mesela mutlak degeri iki sayfada anlatmış geçmis ama basit esitsizlik denklem üslü köklu carpanlara ayırma gayet basitten gidiyor , mesela bundan calistiysan sokra saglam bi kitaptan tekrar konu calışmalısın sonrada soru cozmek .

Hocam o dediğin yayınlar bildiğim kadarıyla artık satılmıyor, hatta o yayınevi komple kapatıldı diye duymuştum.
  • aliriza81 kullanıcısına yanıt
    Valla olabilir ama hâlâ bazı kitapcilarda onceden kalma var femin kitapları , bi bak istersen belki kalmıştır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.