Şimdi Ara

Bu mahluğa bir fikir verin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar ben bu sene sınavda hamda 11k yerleştirme de 14k oldum.Bu sıralamada pek ilgimi çeken bölüm yok o yüzden şu sıralar mezun kalmayı ciddi şekilde düşünmekteyim.Ailem de garip bir şekilde mezun kalmamda ısrarlı.Senin potansiyelin bundan daha fazlası falan diyorlar iyice gaza getirdiler.Fakat sıralamamı düşürme olasılığım da bir hayli fazla.Yeteri kadar çalıştım mı bilmiyorum 9-10 da sadece yattım boktan bir lisedeki en düşük not ortalamasına sahip 3-4 öğrenciden biriydim not ortalamam 60 mı neydi.11 de kasmaya çalıştım tüm dersleri dinledim ve okul günleri evde 2-2,5 saat hafta sonları ise 4-5 saat çalıştım diyebilirim.Yazın da günde ortalama 3-4 saat çalıştım.12 Sınıfta ise okul günleri 3-3,5 saat hafta sonları ise 5-6 saat düzenli olarak çalıştığımı söyleyebilirim.Konu eksiğim olmadan girdim sınava.Sizce potansiyelim buna yakın mıdır yoksa mezuna kalmaya değer mi ? (Mezuna kalırsam 3-4k dan aşşağısı kurtarmaz kendimi boşuna mezun kalmış gibi hissederim çünkü istediğim bölümler aslında 3-4k da)

• İstediğin bölüm ne neye yatkınlığın var o önemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AynenÇokHaklısınız A kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar veya ee istiyorum.Bu sıralarda en fazla hacettepe öneriliyor ama ömür boyu 2.sınıf bir üniversitede eğitim görmenin ezikliğini yaşayacağım belki de oraya gidersem.İtü elektik var tutuyor ama o da şantiyelerde geçiyormuş hiç bana göre değil
  • konu eksiğin olmadan ve çalışarak girdiysen psikolojik sınrıına ulaşmışsın demektir. genelde bu seviyedeki öğrenciler çok yukarılara çekemez ortalamalarını. hele OOBP düşük anladığım kadarıyla...

eğer "asla bu işi yapamam" dediğin bölümler yoksa kalma mezuna, çünkü sıralaman iyi.
  • gandalfthepurple G kullanıcısına yanıt
    OBP 80 hocam ben de böyle düşünmekteyim ailem nolacak kal 1 sene en kötü seneye de bu sıralamada kalırsın diyor
  • Yaz itü yi gitsin . Seneye mezun aşırı çok olacak bide benim gibilerin ilk senesi. Yok itü kesmez diyosan kal mezuna dostum.
  • İtü elektroniği bi araştır hocam bence. Sonuçta teknik üni ve sende ee istiyormuşsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AynenÇokHaklısınız A kullanıcısına yanıt
    Elektronik tutmuyor elektrik tutuyor.Elektriğin çalışma ortamı daha çok şantiyelerdeymiş ve ingilizce değil o yüzden pek gitmek istemiyorum açıkçası
  • kardeş ben bir sene kaldım , düşürdüm :D tam bir hayal kırıklığı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.