Şimdi Ara

Bu Maçın Sonucu Ne Olursa Olsun...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar çok önemli bir maça çıkıcak takımımız hepinizin takımı sonuna kadar destekleyeceğini biliyorum ancak eğer olurda bu maçı kaybedersek ortaya bazı solucanlar çıkıcak ve takımdaki herkesin gitmesini isteyecek kafası karışık olan diğer taraftarlarımızda bunları onaylayacaktır eminim... duyarlı taraftarlarımızdan istediğim lütfen bu maçtan sonra takımı yerden yere vurmayın oluşacak bir moral bozukluğunda ligi bile kaybedebiliriz herşey yolunda giderken birden cehenneme dönebilir lütfen dikkatli olalım. teşekkürler

• Elenirsek gruptan çıkma hedefimizi gerçekleştirip deyip... lige asılıcaz bu kadar basit
  • Takım iyi oynasın 3 pas yapmayı becersin gerekirse yenilsin kimse kimseyi yerden yere vurmaz.Ama yanlış taktik ve 3 pas yapamayan takım ve yaptıramayan teknik adam profili oluşursa yerden kalkabileceğini sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruiser33

Merhabalar arkadaşlar çok önemli bir maça çıkıcak takımımız hepinizin takımı sonuna kadar destekleyeceğini biliyorum ancak eğer olurda bu maçı kaybedersek ortaya bazı solucanlar çıkıcak ve takımdaki herkesin gitmesini isteyecek kafası karışık olan diğer taraftarlarımızda bunları onaylayacaktır eminim... duyarlı taraftarlarımızdan istediğim lütfen bu maçtan sonra takımı yerden yere vurmayın oluşacak bir moral bozukluğunda ligi bile kaybedebiliriz herşey yolunda giderken birden cehenneme dönebilir lütfen dikkatli olalım. teşekkürler

Kötüleyecek olanlar, skor tahmini yapanlar gibi blok listeme girer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Manu deplasmanindaki gibi cesur ve istekli oynayalım varsın elenelim

• Hiç sanmıyorum.

Başarı odaklı taraftar kitlesi çoğunlukta olduğu için, olası bir elenme halinde burda 3.sayfaya kadar ilerlemiş bir Fatih Terim İstifa konusu görmüş olabiliriz.
    Kazanırsakta Kral olur hepsi.

Kararım maçtan sonra foruma girmemek.

Adam gibi yorum yapanlarla facebook grubuna uğrar laflarız belki. Burda bebelere laf anlatamam.
  • yürekli oynasınlar mücadele olsun elensinler önemli değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Galatasaray bugün Schalkeyi elerse, sadece Schalkeyi elemeyecek.
  • Elensin gram üzülmem. Sonuç olarak uzun bir süredir bu tip arenada mücadele etmiyoruz. Gruplardan çıkmak bile başarıdır benim açımdan ilk senede. Ama elensek bile mücadele ederek elenelim. Sahada futbolcular ruhlarını koysunlar, formada terlemeyen bir yer kalmasın. Canları sağolsun der geçerim. Ha rezil oynayıp elenirlerse sezon sonuna kadar affetmem.

Bu arada Schalke'yi elersek. Schalke'li taraftarlar ve futbolcular dışında üzülecek çok kişi var çok.
  • İstediğinizi söyleyin şimdi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.