arkadaşlar yukaridaki ürünü almayı düşünüyorum fiyat olarak nasıl birde blueray izlemek için alıyorum arada need for speed undercover oynamak için lazım sizce nasıl
dostum ekran kartı kötü sayılabilecek düzeyde üstelik full hd filmlerde bir kaç işlem daha yaparsan atıyorum download için açıksa kasabilir vistada ama xp de sanmıyorum 2 ci el garantili ürünlere yönelebilirsin benim tavsiyem bu şekildedir
ayrıca illa sıfır alıcaksan max verebilecegin fiyatıda belirt ona göre yardımcı olalım
hocam şimdi 1400 gibi bir rakam uygun illa sıfır olsun demiyorum ama ikinci elde istedğim gibi bir ürün bulamadım birde download kapatırım sorun olmaz sadece takılmadan 1080p izlemek istiyorum arada
benim ürün hoşuma gitti kumanda vs var ekran kartı ile altta yorum yazılmış crysis bile full ayarda açtım diye ben çok oyun seven biri değilim pes ve undercover vs oynarım en fazla blueray mkv falan izlemek için lazım çokmu yetersiz olur
quote:
Orjinalden alıntı: selim321
benim ürün hoşuma gitti kumanda vs var ekran kartı ile altta yorum yazılmış crysis bile full ayarda açtım diye ben çok oyun seven biri değilim pes ve undercover vs oynarım en fazla blueray mkv falan izlemek için lazım çokmu yetersiz olur
crysis i full ayarda açması imkansız hp de pesi oynayabilirsin ancak undercover sanmıyorum en düşükte bile takılacaktır üstelik işlemciside kötü sayılabilecek düzeyde o fiyata 2 ci garantili almanız cok daha iyi olacaktır ondan ztn üstteki toshibayı önerdim size