Bu kyk işlerinden anlamıyorum

-
-
neden tıptan vazgeçtiniz? itüye geçeceğiniz bölüm nedir? özel değilse tabii...
-
Yav hocam bırak bu gözünü yiyeyim ayaklarını bi sebebi olmuş ki bırakmışız. Ben diyorum Ankara sen diyosun gözüm kara.
-
Tercih arifesindeyiz tıp düşünen arkadaşlar var belki sizin düşünceleriniz onlar için önemlidir diye sormuştum. Asıl konu hakkında bilgim yok
-
Hocam haklısınız aslında tıptan aşırı bunaldım artık evde de sürekli tıp tıp lafı dönüyor balkondan atlıcam yani artık o yüzden kusura bakmayın
Sarmadı sayısalcıyım
Up ül azim
-
Up
-
itü de neye geçiyon kardeş
-
Napcan
rakip mi olcan hı
-
yok ben ytü deyim rakip olamayız
-
He doğru o zaman:) mat müh düşünüyorm hocam bilginiz varsa alim
-
ytü de oda arkadaşım daha 3. sınıfta başladı çalışmaya mat müh teknoparkın içinde bir mezun olacak abimiz vardı oda amazonda başladı
-
Sağol hocam bilgi için
-
Kimse dememiş ama itünün içinde kyk yok itü kampüs içinde kendi yurtlarına sahip kyk geçecekseniz itüye yakın erkekler için sadece 1 kyk var diğerleri konum olarak uzak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gavinbelson -- 24 Temmuz 2022; 13:35:23 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam itü yurduna girebiliyor muyuz peki? Başvuru mu yapıyoruz itü'den?
Teşekkürler bilgi için
-
İtü yurdu başvuruları oluyor tercihlerden sonra itü portaldan yapılıyor. Yurt kapasitesi kısıtlı çıkar çıkmaz diyemiyorum çünkü cidden garip bir sistemi var ama talep çok ve geçen senede yedek kalan çok kişi var (her sene öncelik yeni gelenlerde o yüzden geçen seneki yedekler çok etkilemez tabeli anlatmak için söyledim) Hem itü yurdu hem kyk başvurursanız en azından sizin için daha fazla şans olur. (itü çıkmazsa kyk, kyk çıkmazsa itü).
Teşekkürler hocam
-
Bu arada yatay geçiş demişsiniz yatay geçişte yurtlarda öncelik nasıl oluyor bilmiyorum. İTÜ Yardım bileti oluşturup bence sorun detaylıca veya itü yurt/burs kordinatörlüğünü arayın
Sağolun hafta içi olsun tüm ünileri son bir kez arayacağım 1-15 ağustos gelmeden detaylı detaylı konuşacağım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X