Bildirim
bu kupona 20misli bascam yorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Mersin_antalya maçına direkt 2 ver,
Beşiktaş -ordu maçına 1 ver -
-
quote:
Orijinalden alıntı: supernumara
Beşiktaş -ordu maçına 1 ver
antalyayı düşünüyodum 2 oranı var ama beşiktaşa akhisardan sonra güvenemedim. -
Ordu havlu atmak üzere..Ondan dedim,kalan maçları da kolay değil...Bursa-Akhisar ve Antalya maçlarından puan çıkarması oldukça zor -
-
quote:
Orijinalden alıntı: karamurat_670
quote:
Orijinalden alıntı: Liez07
quote:
arkadaşlar öğrenciyim malum para lazım.
20tl kasam var. bu kupona 20tl bassam sizce yatarmıyım. maç değiştirebilirim. lütfen yardım 3maçı geçmeyecem.
Bayerni 2.5 üst yapsan daha iyi degil mi? işi garantiye almış olursun. alacagın biraz düşsün birsey olmaz
birinci maç hakkında ne düşünüyorsun. yorumlara bakarak ekledim onu başka maç koyabilirim.
aslında ilk maça sıcak bakmıyorum ben. Çünkü Greuther Furth takımının oyun tarzını hiç izlemedim. Bilmediğim için bir tahminde de bulunamayacağım. Yorumlara göre maç eklememelisin. Geçen gün St ettienne - Ajaccio maçına alt diyorlardı tüm yorumcular. Skor 4-2 olarak bitti. fenerbahçeye hiçbir yorumcu şans vermezken bugun fenerbahçe 1-0 kazandı. Sadece içinden geçen tahminleri oynamanı öneririm
-
quote:
Ordu havlu atmak üzere..Ondan dedim,kalan maçları da kolay değil...Bursa-Akhisar ve Antalya maçlarından puan çıkarması oldukça zor
+1000 -
quote:
Beşiktaş -ordu maçına 1 ver
antalya maçı nası 2 oluyor?neye dayanarak? -
quote:
quote:
quote:
quote:
20tl kasam var. bu kupona 20tl bassam sizce yatarmıyım. maç değiştirebilirim. lütfen yardım 3maçı geçmeyecem.
Bayerni 2.5 üst yapsan daha iyi degil mi? işi garantiye almış olursun. alacagın biraz düşsün birsey olmaz
birinci maç hakkında ne düşünüyorsun. yorumlara bakarak ekledim onu başka maç koyabilirim.
aslında ilk maça sıcak bakmıyorum ben. Çünkü Greuther Furth takımının oyun tarzını hiç izlemedim. Bilmediğim için bir tahminde de bulunamayacağım. Yorumlara göre maç eklememelisin. Geçen gün St ettienne - Ajaccio maçına alt diyorlardı tüm yorumcular. Skor 4-2 olarak bitti. fenerbahçeye hiçbir yorumcu şans vermezken bugun fenerbahçe 1-0 kazandı. Sadece içinden geçen tahminleri oynamanı öneririm
kardeş bu kupon nasıl.
sence
bursa maçına iy x verdim. aklımda modena ve sassolu maçı var iy x diyecem sence ne yapayım.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
kardeş bu kupon nasıl.
sence
bursa maçına iy x verdim. aklımda modena ve sassolu maçı var iy x diyecem sence ne yapayım.
ilk 3ü kombine atsan daha iyi olur
-
antalya ya neden bu kadar fazla oran vermiş mersin zaten düştü.kolay kolay bu kadar oran vermez dikkat edin ama dayanamayıp bende oynadım -
hangi siteden oynuyon ?? -
quote:
Orijinalden alıntı: kokkoreç
hangi siteden oynuyon ??
kardeş tempobetten oynuom -
ya ben kredi kartı ile oynıcaktım vaktinde ama parayı onaylamadı banko mı artık bişeyler oldu oynayamadım. bu arada neyle para yatırdın. kolay yollusu hangisi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kokkoreç -- 26 Nisan 2013; 20:34:00 > -
Bayern 3,5 ÜST
Dormund ms 2
East Stirlingshire - Rangers FC : 3,5 ÜST
Brechin - Stenhousemuir : 2,5 ÜST
oyna bu kupona güven bana. Pişman olmazsın -
quote:
Orijinalden alıntı: Mar00N
Bayern 3,5 ÜST
Dormund ms 2
oyna bu kupona güven bana. Pişman olmazsın
son iki maç ne zaman.
birde borusia 2/2 olurmu 2.55 oranı var. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Mar00N
Bayern 3,5 ÜST
Dormund ms 2
oyna bu kupona güven bana. Pişman olmazsın
son iki maç ne zaman.
birde borusia 2/2 olurmu 2.55 oranı var.
ilk maç 14:45 te.
2/2 olabilir ama riske girme boşu boşuna
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X