Şimdi Ara

Bu Kulaklığa AMFİ Gerekirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni kulaklık aldım (http://www.vatanbilgisayar.com/Mikrofon%20ve%20Kulakl%C4%B1k/creative-hq-1400-creative-hq-1400-kulaklik/productdetails.aspx?I_ID=42010) . Forumda dolanırken bazı kulaklıklara amfi (yazılışından pek emin değilim) gerektiğini öğrendim. acaba sizce bu kulaklığa amfi gerekirmi?

• gerekmez.. ama güzel bi ses kartıyla kullan. creative x-fi titanium aldın mı yanına tadına doyum olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

gerekmez.. ama güzel bi ses kartıyla kullan. creative x-fi titanium aldın mı yanına tadına doyum olmaz

ben bunu çakma sony mp4 ile kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mre35

quote:

gerekmez.. ama güzel bi ses kartıyla kullan. creative x-fi titanium aldın mı yanına tadına doyum olmaz

bilirim o mp4leri neyse herşey sabırla.. ilerdede güzel bi mp4player alırsın pcyede creative xfi titanium ses kartı alırsın ozaman güzel olur işte

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mre35

quote:

bilirim o mp4leri neyse herşey sabırla.. ilerdede güzel bi mp4player alırsın pcyede creative xfi titanium ses kartı alırsın ozaman güzel olur işte

inşallah

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hpm 60 hoparlöre anfi tavsiye
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.