Arkadaşlar yeni kulaklık aldım (http://www.vatanbilgisayar.com/Mikrofon%20ve%20Kulakl%C4%B1k/creative-hq-1400-creative-hq-1400-kulaklik/productdetails.aspx?I_ID=42010) . Forumda dolanırken bazı kulaklıklara amfi (yazılışından pek emin değilim) gerektiğini öğrendim. acaba sizce bu kulaklığa amfi gerekirmi?
gerekmez.. ama güzel bi ses kartıyla kullan. creative x-fi titanium aldın mı yanına tadına doyum olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: karakaya_o
gerekmez.. ama güzel bi ses kartıyla kullan. creative x-fi titanium aldın mı yanına tadına doyum olmaz
ben bunu çakma sony mp4 ile kullanıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: mre35
quote:
bilirim o mp4leri neyse herşey sabırla.. ilerdede güzel bi mp4player alırsın pcyede creative xfi titanium ses kartı alırsın ozaman güzel olur işte
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: mre35
quote:
bilirim o mp4leri neyse herşey sabırla.. ilerdede güzel bi mp4player alırsın pcyede creative xfi titanium ses kartı alırsın ozaman güzel olur işte