Şimdi Ara

BU KONU NEDEN KİLİTLENDİ?CEVAP LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_18437032/tm.htm

ARKADAŞLAR YÖNETİCİLER SİZ NE YAPMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ NE VAR KONUDA DA NEDEN KİLİTLİYORSUNUZ YA GAREZİNİZ Mİ VAR BANA YETER ARTIK YA NE YAZSAK HEMEN KİLİTLENİYO SORARIM SİZE YASAK OLAN NE VAR SORUMDA NEYİ BAHANE EDECEKSİNİZ ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan_wrc -- 17 Ekim 2007; 21:53:57 >

• N73 ana topici var sorunu oraya sorman gerekiyor sanırım bu sebepten konun kilitlenmiş

http://forum.donanimhaber.com/m_9597862/mpage_111//tm.htm#18442421 sorunu buraya sor
  • Yöneticiler bu tür başlıkları gereksiz olduğunu düşünüyor, heleki ana başlıklar mevcut iken
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:RocKCI:.

Yöneticiler bu tür başlıkları gereksiz olduğunu düşünüyor, heleki ana başlıklar mevcut iken

olması gerekende bu şahsa yönelik bir tutum değil bu. Herkes için geçerli
  • kardesim o konular basini almis gitmis. tek bir sorun icin 50 sayfami okuyacaz? biri aramayi kullan derse kendi denesin sonuclar nasil cikiyor baksin.
    n95 icin bi soru sorduk sormaz olaydık. bu ana topic meselesi çok sacma..
  • tabi canım heryerde zaten açtığım konun cevabı var ben 110 sayfalık ana başlığı açar gece boyu tek tek incelerim sorun değil yok kardeşim baktım işte ayrıca hiç bu soruyu soranda görmedim ben daha
  • Arkadaşlar yanlış anlamayın ama forumu kullanmasını bilmiyorsunuz. Ben yukarıda ne yazdım sorunuzu ana topicte sorun. Ana topici en baştan sona kadar okuyun demiyorum. Sorunuzu yeni konu açmak yerine mutlaka ana topicten sorunuz. Cevap kısa sürede gelir meraklanmayın. Sonuçta sorunuzu orada soruyorsunuz ve sadece soru soruyorsunuz. Ana topici en baştan okumanıza gerek yok. Sorunuzu sorun cevap gelmezse ise tekrar bir kez daha sorun. %99 gelecektir. Tabi sorunuzun cevabını bilen varsa. Sürekli vurguladım ne demek istediğim tam anlaşılsın diye. Kolay gelsin ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kimse size 110 sayfa okuyun, sorununuzla ilgili postları bulun demiyor. Sadece sorunuzu orada sormanız gerektiğini söylüyorlar. Anlamamakta daha nekadar ısrar edeceksiniz ? Bir telefon için 3 tane ana başlık varsa ve biri de sadece sorunlar üzerine açılmışsa; artık soru ve sorunları orada sormak gerek.Yoksa sayfa sayısı 20 yi geçen her konu için " yaw bu konu 50-80-100 sayfaya ulaşmış , arama motoru da dandik, ben aklıma gelen herşeye başlık açayım" zihniyetinde olursak -her ne kadar bazıları tartışmaya açık da olsa- forum kuralları uygulanır ve açtığınız/açtığımız başlık kilitlenir.
    Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muRTah -- 17 Ekim 2007; 22:37:34 >
  • doğru siz anca böyle konuları kilitleyin yada ana topice sorun diyin adamlar hergün n73 mü alsam k700 mü alsam hangisi daha iyi msn programı istiyom bilmem ne diye konu açsın onlara dokunmayın ozaman formun ne anlamı var yapın 50 tane ana başlık sorunlar telefon alacaklar satacaklar karşılaştırmalar başka alt konuya gerek yok işte başka ne var sorulacak??
  • 1- Ana topic varken ana topiği kullanmadan açılan yeni konular şikayet edildikten sonra kilitleniyor yada gösterimden kaldırılıyor.

2- Meselenin yani konunun kilitlenmesini şahsileştirme. Çünkü sana yapılan kasti bir durum yok. Konunu inceledim. Kilitlenmesi olağan bir durum. O konuyu ben açsam benimkide kilitlenirdi bir başka kişininki de.

3- Karşılaştırma soruları bu bölümde açılınca ve şikayet edildiğinde hemen cep telefonu tavsiyeleri bölümüne taşınıyor yada kilitleniyor.

4- Tavsiyem konuyu fazla uzatmaman, şahsileştirme çünkü sana yapılan kasti bir durum yok. o konuyu ben dahil kim açarsa açsın kilitlenir yada silinir.

5- forum kurallarını tekrar okumanı tavsiye ederim.

6- Ben dahil burda sizlere neden konunuzun kilitlendğini açıklayan arkadaşlar yönetici değiliz, senden farkımız yok sadece kuralları daha dikkatli okuduk ve uyguluyoruz o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B o S c H -- 17 Ekim 2007; 23:01:12 >

• Telefon seçimi veya kıyaslaması için açılan topicler kilitlenmez, fakat belli bir model ile ilgili soru için açılan topicler kilitlenir... Çünkü ''Ana Topic'' varken, o model ile ilgili akla gelen her soru için ''Topic Açmak'' forumda kirliliğe yol açar... Bu konuda herkesten daha duyarlı olmasını rica ediyoruz...
  • Forumun anlamı size göre "akla gelen herşeye ayrı başlık açmak" ise siz de bu yolda devam edin.
    Ayrıca forumun "nokia" başlığını geriye doğru bir takip edin bakalım :
    En azından son 3 ayda Nokia bölümüne açılan "tavsiye" başlıklarından hangisi "Nokia" başlığında devam edebilmiş ?
    Daha önceki mesajımda da yazmıştım, gözden kaçmış olabilir diye bir kere daha vurguluyorum :
    "Forum kuralları -her ne kadar bazıları tartışmaya açık olsa da- herkes için uygulanır."
    Saygılarımla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: digitaldelisi

Telefon seçimi veya kıyaslaması için açılan topicler kilitlenmez, fakat belli bir model ile ilgili soru için açılan topicler kilitlenir... Çünkü ''Ana Topic'' varken, o model ile ilgili akla gelen her soru için ''Topic Açmak'' forumda kirliliğe yol açar... Bu konuda herkesten daha duyarlı olmasını rica ediyoruz...

en yetkili ağızdan net cevap alındı. Bende bir üye olarak soruların ana topicte sorulmasını rica etmekteyim. Yoksa forum çorbaya döner
  • Gerekli cevaplar mod arkadaşımdan ve de duyarlı üyelerimizden geldiğine göre, konu sahibi arkadaş gereğini anlamış olacaktır kanaatiyle konuyu kapatıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.