Şimdi Ara

Bu klimanın markası nedir acaba????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
5
Favori
12.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu resimdeki klimanın markası sizce nedir??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbirol -- 28 Ağustos 2010; 19:48:29 >

• birol usta bizi niye meraklandırıyorsun ki?yoksa zibro mu? Bana sanki McQuay gibi geldi.Ya tutarsa
  • hocam bir konu açmışsın olaya derinden girmişsinsorunun cevabını bilene ödül varmı
  •  Bu klimanın markası nedir acaba????

Şaka bir yana bence hepside olabilir ama ön ızgara koruyucuya bakarak içerideki pervaneyi yok sayarak panasonic olmalı diyorum... Birol usta eğer gercekten bilmiyorsan ve bende bulursam 1lt. solventini alırım ona göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet007tr -- 29 Ağustos 2010; 13:32:24 >
  • Çok adi birşeye benziyor ama markayı bilemiycem Benziyor dedim dünyanın en iyi kliması diyipte saldırmayın
  • klimanın sağ alt tarafındaki şekle bakarak söylüyorumorda bir z harfi var sanki bu yüzden ZİBRO olabilir,w ve e harfleri var sanki bu yüzden WHİTE-WESTİNGHOUSE olabilir
  •  Bu klimanın markası nedir acaba????

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu arabanın modeli nedir?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Birde bu açıdan bakalım mutlaka kullanan vardır bu cihazdan..

Bilene Rothenberger klima spreyi hediye...!!!
  • Carrefour'da Grundig marka klima gördüm. Yerli malı, dış ünite LG/beko/Arçelik gibiydi. Internette bulamıyorum.
  • Ben söylemiyorum ama bu marka dünyanın en iyisi olduğunu idda ediyorrrr!!!
    quote:

Orijinalden alıntı: Kardelen G.

Çok adi birşeye benziyor ama markayı bilemiycem Benziyor dedim dünyanın en iyi kliması diyipte saldırmayın
  • Daikin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karbon 12

Daikin?
  • çakma olmasın

daikinin sitesindeki dış ünite resimleri ile bunun arasında hiçbir benzerlik yok

http://www.daikin.com.tr/product/for-your-home/heating-cooling/wall-mounted-one-room/default.jsp#set4
  • Arcelik olmasin bu!
  • Yerli mi, yabancı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egenin_efesi -- 31 Ağustos 2010; 3:21:39 >
  • Bu daikin mi
  • buldum lov bu klima siemens,hadi ödülümü alayım
  • http://www.haberciniz.biz/haber/edremitte-klima-patladi,-ortalik-savas-alanina-dondu-balikesir--796481.html

bu haberde bir klimanın patladığı yazıyor,bunun markasını bilene singer marka dikiş makinası ayak pedallı hala tıkır tıkır çalışıyor
  • Burdada patlayan var
  • İthal ürün...
    quote:

Orijinalden alıntı: ASUSX51

Yerli mi, yabancı mı?

quote:

Orijinalden alıntı: ASUSX51

Yerli mi, yabancı mı?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.