Şimdi Ara

Bu klavyeyi bir kez gördüm ve vuruldum, nerden temin edebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
0
Favori
8.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar markası DELL ve sanırım modeli; RT7D50, or SK-8115.

Uygun fiyata nerden temin edebilirim? Bursada yaşıyorum. Uygun fiyata gönderebilecek birileri var mı? Teşekkürler...

Bu klavyeyi bir kez gördüm ve vuruldum, nerden temin edebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuducuk -- 8 Ağustos 2007; 9:23:08 >

• valla google da sadece bunu bulabildim..http://sahibinden.com/displayitem.php?a=3423262
  • Teşekkürler, inceliyorum...
  • bizim fabrikada ondan vardı.bende onu kullanırım.
    güzel bir klavya
    ama montajı yapan amerikalı getirmişti.amerikadan temin edebilirsin
  • yok artık. adam amerikaya gidecek degıl ya 3 ytl lik bir klavye için. bi kaç bilgisayarcı bakarsan ozellikle teknik servis işleriyle ugrasan ve ikinci el alıp satan yerlere oralarda bulabilirsin.
  • bende eski iş yerimde bundan kullnmıştım cok kullanışsız vede berbat bir klavye görünüşüne aldanma bence arkadaşım
  • quote:

Orjinalden alıntı: X.s.@.r.i.o

bende eski iş yerimde bundan kullnmıştım cok kullanışsız vede berbat bir klavye görünüşüne aldanma bence arkadaşım

Seninle aynı fikirdeyim işyerine alınan hp bilgisayar gelmişti kullanmıştı pekte kullanışlı değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu klavyeden bende var ve çok memnunum. 7 yıl sonra klavyemi değişmeme neden olan bir klavyedir desem az mı lütfetmiş olurum.
  • Elik +1 ;)
  • Multimedya özellikleri bile yok tabi renkler ve zevkler tartışılmaz ama ne gibi bi çekiciliği car anlayamadım. Dostum yanlış anlama.
  • Evet haklısın. Bana cazip gelen yönü optimize bir kalvye olması, tuşların hemen dibinden klavyenin bitiyor olması. Boş yer olmaması...
  • bu nasıl bi klavye anlamadım

hem çok memnun olna var hemde olmayan

bankalarda felan görüyorum bu klavyeden

ama enter ı küçük bi klavyeyi kullnamayı düşünemiyorum bile
  • Harbiden ya Enter benim gibi bir tasarımcı için önemli bir tuş, ufak kalıyor. Yinede hoş ama ya, alıp sarılasım geliyor :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuducuk

Harbiden ya Enter benim gibi bir tasarımcı için önemli bir tuş, ufak kalıyor. Yinede hoş ama ya, alıp sarılasım geliyor :)

aynı tar apple ın klavyeleri var

etrafı yok bunu gibi

onlardan bulabilirsin sanırım
  • Bu pek sarmadı, beyaz bir süre sonra kötü gösterir. İlgilendiğin için yine de teşekkür ederim cek denyıls...
  • İstersen ben de iki tane q iki tane f klavye olan versiyonundan mevcut. Hepsinin enter tuşu büyük tarzda.
  • Sıfır? Ücreti nedir?
  • PM
  • walla ben kullanıyorum ve çok memnunum.. Hiçde yer kaplamıyor.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.