Şimdi Ara

Bu klasik Bmw nin modeli nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu bmw tam olarak nedir yoldan geçerken çektim fotosunu ancak çözemedim tam olarak nedir.
     Bu klasik Bmw nin modeli nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çakal dede kasa

• araç bmw 501 in çok kötü bir örneği.

1952 ile 58 yılları arasında üretilip 2.6 ve 3.2 litrelik 2 tip motorla satılmıştır.

fotodaki araç 4 kapılı saloon modeli bide bunun 2 kapılı coupe ve cabrio modelileri var

aracın uzunluğu 4730 mm genişliği 1780 mm yüksekliği 1530 mm ve ağırlığı 1440 kg.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobra41 -- 9 Ocak 2016; 17:10:41 >
  • cobra41 C kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler peki bu aracın ederi nedir tahmini olarak piyasada pek yok.

• Hocam klasik oto al-satçısı değilim ama şoyle bi baktığımda araçta orjinal dışı çok fazla parça olduğunu görebiliyorum. Dış görünüş itibariyle jant kapakları cam filmleri arka camın orijinal olmayışı sol yanın macunlanmış hissi veren görüntüsü falan filan sadece sol profilden bunları çıkarttım sag yanını önünü içini göremiyorum. Şu haliyle hastasından başkasına satılma şansı yok gibi ve ben gerçekten 501 arasam bu arabaya vereceğim max para 30-35 bin lira olurdu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu arabanın modeli nedir?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.