Şimdi Ara

Bu kızla oluru var mı sizce ? ( EDİT : ÇIKIYORUZ )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kız beni sevdiğini söyledi ben istemedim daha sonra 1 ay geçti aradan ben belki severim diye çıktım kızla fakat çıkmaya başladıktan bi gün sonra kızı terkettim aradan 4 ay geçti ve ben kıza ilgi duymaya başlamıştım uzaktan uzaktan muhabbet etmeye başladım işte bana kızgın mısın felan dedim yok dedi . 2 hafta ordan burdan konuştuk baya samimiyeti kurdum (sanki ilk defa tanışmışız gibi konuşmalar , hiç eski konuları açmadı oda bende ) bugün buluştuk ben tekrar denemek istediğimi söyledim .

''Ben senin için günlerce ağladım , beni çok üzdün umrunda bile değildim birden ne olduda böyle oldu . Sen beni iki kere terkettin şimdi sıra bende ödeşmiş olduk . Arkadaş olarak kalsak daha iyi :) ''

Bunların hepsini gülümseyerek söyledi ama kinayi bi şekilde değil gayet samimi güzel bi şekilde . Beyler kızı seviyorum demiyim fakat bişiler var işte zamanla olur sevgide ben bu kızı geri kazanabilir miyim ? Durumu anlattım size naz mı yapıyo ? Benim yaptığımı mı yapıyo ? Uğraşsam olur mu olmaz mı çok kafam karışık fikirlerinizi almak istiyorum şimdiden hepinize teşekkürler

edit : Beyler uzun uğraşlar sonunda hallettim şuan sevgilim kendisi hadi hayırlı geceler herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghaijini -- 2 Kasım 2013; 22:42:08 >

• Aklin nerdeydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artist misin sen ?

2 kere bırakıp canım istedi gel tekrar birlikte olalım dedidiğinde kızın kollarına atlamasını beklemiyordun herhalde ?

iyi ki kız yine terslememiş.zorlarsan oluru var gibi görünüyor.ama tekrar terkedeceğin için uğraşma bilader.
  • aynısı başıma gelmişti banada sevdiğini söylemişti bende kızı kandırmıştım
    (seviyorum dedim sonra herşeyi açıkladım) sonra açıkça söyledim yüzüne karşı . şimdilerde bende pişmanım ve bende sevmeye başladım

Kız onca olana rağmen benle konuşmaya devam ediyor

Hatta her gun kendi mesaj atıyor bazen triplerde oluyorum takmıyorum ok velan diyorum

geliyor bagırıyo

yani diyeceğim : seviyorsa konuşur hatta çıkar

ben çıkma teklif ettim kabul etmedi duygularımla bir daha oynayamazsın bir daha hata yapmam dedi ama sende böyle olcagını sanmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Call Me Maybe

artist misin sen ?

2 kere bırakıp canım istedi gel tekrar birlikte olalım dedidiğinde kızın kollarına atlamasını beklemiyordun herhalde ?

iyi ki kız yine terslememiş.zorlarsan oluru var gibi görünüyor.ama tekrar terkedeceğin için uğraşma bilader.

Don't call her never diyor arkadaş.Bizden ona call me maybe gelsin.

Bu şarkıyı Amerikan yüzme takımıyla sevmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 31 Ekim 2013; 19:40:57 >

• Resmen benim olayı anlattın hocam . Aynen mesaj atıyo banada konuşuyoruz samimiyeti bir görsen buluşuyoruz felan bugün açıldım istemedi . Tamam haklı kız ama oluru varsa peşinden gidicem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.