Şimdi Ara

Bu Kızın Ne Yaptığı Anlayamadım Hala

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha birkaç gün önce bir kızdan hoşlandığımı yazdığım konunun devsmi olarak bu konuyu açtım.

Bu geçen zamanlarda kızla iyicene yakınlaştım ve ondan hoşlandığımı söyledim.Kız önce sevgilim var dedi ve tabiki bende yıkıldım.Ta ki yarım saat sonraya kadar.Yarım saat kadar sonra kız aslında sevgilim yok dedi.Neden dediğini sorduğumda ne yapacağını bilmediği için yazdığını söyledi.

Böylece o gün bitti ve bugün iyicene bakıştık yani ama kız benden gözlerini kaçırıyor. Whatsapp tan sorduğumda sana bakamıyorum dedi.Neden diye sorunca da yapamıyorum dedi.Bende Bakamıyorsun çünkü utanıyorsun, utanıyorsun çünkü seviyorsun dedim.Konu değiştirdi.

Tabi bu konuşmalarında öncesi var.Sadece önemli yerleri yazacağım.

Sevdiğimi söyledikten sonra konuşmamız önem kazandı. İlk önce geçmişte sevgilimin olduğunu sordu. Cevapladım ve o da cevapladı sonra ben aşka inanmıyorum dedi.Bende dedim ki istersen bana bi şans ver.Çoğunlukla işi ziç*p batırdığımı hissediğim için buraya konu açtım.Abilerim ablalarım lütfen yardım edin.
    Birde konuşmalarımızın aralarına onu sevdiğimide söylüyorum ama o konu değiştirmeye çalışıyor.Çıkma teklifi etmek istiyorum ama o zamanda onu çok sıkıcakmışım gibi hissediyorum.

Not: Yaş 15.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• olmaz o is

• quote:

Orijinalden alıntı: fth-bsky

olurda zor olur biraz tanı gez falan konuşuyormuşsun işte daha ne istiyorsun zamanla olur bir cümlenin cevabını isteme hemen

Az da olsa umut var diyorsunuz yani :(

Önceden tanışmıştık biraz nelerden hoşlandığımız hakkında konuşmuştuk bu cumartesi bi kadıköy e gideceğiz sınıftaki arkadaşlarla ama o belki gelirim dedi.Birde önceden bir sözü vardı gelemem dedi.Vallaha karadenizde gemilerim batmaya başlıyor herhalde.

• AwerlawK kullanıcısına yanıt
    Korkuyordur o zaman birşeyden mesela senden yada çevresinden hatta ailesinden bile olabilir belki de kendine güvenmiyordur. Anlayacağın uzar bu ama zamanla oturur herşey ve bu da senin elinde. Ayrıca sürekli görüşebildiğin birisi işte daha ne istiyorsun ki bu konuda tek önerim kanka olma sakın ne fazla yakın ol ne fazla uzak en zor kısım bu sonra ben seni arkadaş olarak görüyorum demesin.

Korkuyordur o zaman birşeyden mesela senden yada çevresinden hatta ailesinden bile olabilir belki de kendine güvenmiyordur. Anlayacağın uzar bu ama zamanla oturur herşey ve bu da senin elinde. Ayrıca sürekli görüşebildiğin birisi işte daha ne istiyorsun ki bu konuda tek önerim kanka olma sakın ne fazla yakın ol ne fazla uzak en zor kısım bu sonra ben seni arkadaş olarak görüyorum demesin.

Bana da korkuyorum dedi ailenden ya da başkasından mı diye sorduğumda hayır diyor. Çözemedim ki benbu kızı.

• AwerlawK kullanıcısına yanıt
    dur daha yeni başladın ben çözemedim daha çözene de rastlamadım zaten
    Daha Fazla Göster
  • kafasi karisik ne yapacagini bilmiyor bi sure pek konusma ,senle mi sensiz mi daha iyi olduguna daha sakin kafayla karar versin ,boyle gelgitler olmaz nasil davranacagini bilirsin enazindan

dur daha yeni başladın ben çözemedim daha çözene de rastlamadım zaten

Edit: Biliyorum acele etmemeliyim ama ilk defa böyle hissediyorum. Bu arada kendisine güvenemediğini düşünüyorum bende . Aslında bir şans verse ne güzel olucakta çok fazla sıkarsamda kaybederim onu değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AwerlawK -- 3 Ekim 2013; 23:41:25 >
    ne hissettiğini göster yetecek sana rahat ol zamanla olur ben bu yaşıma kadar hiçbir kıza tanımadan seni seviyorum demedim mesela hepsi zamanla oldu ve hiç kötü sonuçlanmadı bence bir kız seni tanımadan evet diyebiliyorsa ilk fırsatta da seni bırakıp gidecektir bence asıl kötü lan bu olurdu zaten o yüzden o kadar takılma bu duruma.

Niye bunu whatsappdan attın ? Atarken ki düşüncen neydi ? Bir anda kız senden hoşlanıyorum galiba :S yazmasını mı bekliyordun ?

Orijinalden alıntı: anomaly

Bende Bakamıyorsun çünkü utanıyorsun, utanıyorsun çünkü seviyorsun dedim.

Niye bunu whatsappdan attın ? Atarken ki düşüncen neydi ? Bir anda kız senden hoşlanıyorum galiba :S yazmasını mı bekliyordun ?

Yüzyüze konuşamam ben dediği için whatsapp tan atıyorum. Atarkenki dusuncem belki yumuşar diye attım.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.