Şimdi Ara

Bu kıza bir anda ne oldu? Kızları anlayanlar baksın lütfen.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence olay şöyle olmuş ola bilir .tabi senin anlattıklarından yola çıkıyorum "annesiyle durmu konuşup anneside büyük ihtimal kızın okulundan dolayı bu işe onay vermemiş ola bilir ve kızda senden birazuzak kalmak için böyle bir yalan sıkmış ola bilir.diye düşünüyorum tamamen kendi düşüncem.
  • Ben bu konunun aynısını önceden görmüştüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiKey1907

quote:

Orijinalden alıntı: Epsilon059

quote:

24 saatin en az 16 saati gerek msn, gerek cep telefonu iletişim halindeydik..

Çok boş adamsın.

kardeş boş adamlıkla ne ilgisi var? bayram tatili sürecinde oldu bu olay zaten ve ya ziyaret de ya da arkadaşlarla dışardayken mesaj atabilme imkanım var..

günde 8 saat uyuduğunu varsayarsak uyumanın dışında bütün gününü kız arkadaşınla iletişim halinde geçirmişsin demektir bu da boş bi adam olduğunun yeterli bir kanıtı bence.Ayrıca kıza ilerde bağlancağını düşününüyorum bu kadar önemseme sen üzülürsün 17-18 yaşındasın büyük ihtimal takılmak için diyorsan takıl ama ciddi bişey düşünme aptallığını yapma kaç çocuğumuz olcak aşkım modlarına girme takıl geç

Not:Yazını okumadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Mc_Doglos

bence olay şöyle olmuş ola bilir .tabi senin anlattıklarından yola çıkıyorum "annesiyle durmu konuşup anneside büyük ihtimal kızın okulundan dolayı bu işe onay vermemiş ola bilir ve kızda senden birazuzak kalmak için böyle bir yalan sıkmış ola bilir.diye düşünüyorum tamamen kendi düşüncem.

hocam sınavlardan sonra deneme ihtimalimizi sorduğumda "evet dersem umutlanacaksın, hayır dersem üzüleceksin" dedi.. başka birşey var bence bu işte ama anlamıyorum işte..
  • Cevabı kendin vermişsin. "O sıralar kendimi kaptırmıştım, sürekli konuşmak istiyordum ve hep övüyordum onu, onu överken kendimi de küçük düşürüyordum farkında olmadan.."
    Senin sıradan bir erkek olduğunu fark etti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sıth

Yazmassın trip atar,yazarsın sıkılır.Trip atarsın peşinden gelir,düzelirsin kaçar.Bir kaç şey söyler bağlanırsın,3 gün sonra delirirsin.Bir de şu kararsızlık yokmu adamı bitirir.Hayır ne unutabilirsin,ne ilerleyebilirsin arkadaş! Biraz net davransan ölüceksin sanki.Gideyim mi? kalayım mı?

Uuuu bastım artıyı
  • Kardes yaptigin hatalari siraliyorum.

1- Kiza hayran oldugunu surekli belirtmen en buyuk hatan. Kizi yuceltip kendini ezmissin. Resmen bi yerlerini kaldirmissin.

2- son gun yalvarman tuy dikmis. Artik onun gozunde bir eziksin ve karizman sifirin altinda.

Peki kiz neden boyle davrandi?

Birkac olasilik var.

1- eski sevgili hikayesi dogrudur. Arkadaslarina baristigini soylememistir.

2- eski sevgilisi ile konusmustur ama tekrar cikmaya baslamamistir. Konusmasi kafasini karistirdigindan seni sutlamistir. Bu durumda senin o kizin gozunde degerin yoktur.

3- eski sevgili olayi hikayedir. Sen o kiz icin sadece bir alternatiftin. Bu tarz kizlar hicbir zaman tek alternatifle yetinmez. Herzaman birden cok secenekleri vardir. Senden daha iyi olan bir alternatifi secmistir ve seni sutlamistir.

4- kiz dengesizin onunde bayrak kosturanidir. Kafasina esip sutlamistir.

5 - sen kiza o kadar iltifat edince kizin bi yeri kalkmistir ve seni sutlamistir.

Peki sen ne yapmalisin?

O kizi unutmaktan baska caren yok. Sakin ona ulasmaya calisma. Salla gitsin. Geri donerse sen ona kopek gibi davran. Donmezse takil kafana gore.

• quote:

Orijinalden alıntı: klaros

Cevabı kendin vermişsin. "O sıralar kendimi kaptırmıştım, sürekli konuşmak istiyordum ve hep övüyordum onu, onu överken kendimi de küçük düşürüyordum farkında olmadan.."
    Senin sıradan bir erkek olduğunu fark etti.

aynen sen ipleri onun eline vermişsin en kötüsünü yapmışsın..
    ve dediğin gibi seni üzmek istemiyor ama planladığı bişeyler var demek kendi içinden.
    bu durumda yapmana gereken tek şey fazlaümit bağlamaman veolayları gidişatına bırakman..
  • Hoff

[DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=daAP5ubJ_88&feature=player_embedded#!]
  • Şu soruya cevap alamadık

Kız liseli mi?
  • Nicke baktım ve bu mesajı atıp çıkıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Debaser

Nicke baktım, sonra hızla çıkış yaptım.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: YSOFT

Şu soruya cevap alamadık

Kız liseli mi?

evet liseli..
    bişey değişti mi? hayır :(
  • Nicke baktım ama yine de mesaj yazayım. Kız seni işletmiş. Kızı 2 kere görmüşsün hemen ona bağlanmışsın kızın arkadaşları da seni kıza bağlamaya ikna etmiş.
  • Bu saatten sonra kıza dönüp bakarsan hakkaten gurursuz olursun
  • aşk tahtıravelli gibidir bir tarafa fazla değer verirsen diğer tarafın dötü kalkar,daha en ufak bir problemde böyle yapıyorsa sen bunla bütün ilişkini kesip at ileriyi gör sürekli onun kaprislerini çekeceksin onun canının sıkılmaması için kendi canını sıkacaksın fedakarlık yapacaksın ama..,bu arada kızlar ezik erkekleri sevmez haberin olsun onlara kimin patron olduğunu göstermeniz lazım
  •  Bu kıza bir anda ne oldu? Kızları anlayanlar baksın lütfen..
  • kız benimle oynamadı bundan eminim.. zaten öyle aşağılık kızlardan olmadığı için bağlandım ona.. çok iyi kalpli bir kız o.. zaten normalde de öyle kolay kolay bağlanan biri değilim ancak kızla konuşurken inanılmaz olumlu enerji alıyodum... öyle olmasa zaten bütün gün mesajlaşmazdım da..

internette bir forumda mesajlaşmaya 1, 2 ay önce başladık.. ama normal konuşuyorduk.. olaylar bu 2 haftada bu hale geldi..

ama kız başta benden gerçekten hoşlanıyordu işte bundan da adım gibi eminim.. ki o lanet günün sabahında da "senden vazgeçemem" "sayende çok mutluyum" derken, 4 saatte ne oldu da bu hale geldi.. işte bunu anlamıyorum...
  • okudum
  • Kızın bir yerlerini kaldırmışın kardeşim, kızların piskolojisini çözdüm diyen kişi yalan söylüyordur zaten. Hiçbir mantıklı açıklaması yok, hafif soğuk davranacaksın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.