Şimdi Ara

bu kız ne yapmaya çalışıyor...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bankada staj görüyorumda orada bi kızla tanıştım 7-8 ay oldu öğleleri beraber yemek yiyoruz sürekli gülüyoruz yani ne yapıyosak beraberiz ilk 2-3 ay sonra kızla mesajlaştııgmda genelde yazışmalarda kardeşm dostum gibi konuşmalar geçiyordu son 2 3 aydır mesajlarda cnm fln gibi cümleler geçiyor (başka örnek vermiyorum sevmediğim şeyler) tabi kızın çevresini biliyorum genelde erkeklerden çok samimi bende böyle kızları hiç sevmem. şimdi ise bi cnm fln oluyor bazende kardeşim anlayacağınız çok saçma bi durumdayım
    not: kız parayı çok seviyor, 1-2 defa kontör yükledim, öğle yemekleri sürekli benden. (bunları yazmamın nedeni kızı ayarlamaya fln hiç çalşmadım öyle bi niyetim yoktu.

• Kısacası parasını yiyebilecek birini arıyo başkalarıylada böyle samimiyse para içindir
    uzak dur.
  • isimsiz44 kullanıcısına yanıt
    tahminim git desem gitmez gibi :)
  • Evet kardeşim kıza para harcıyorsun bu da onun hoşuna gidiyor tabi, biraz da muhabbetini seviyordur, kısacası senin yanında vakit geçirmek hoşuna gidiyordur ama bundan başka anlamlar çıkarma sakın yoksa üzülürsün.
  • İlişkini kes uzak dur bu kızdan erkekleri para makinası olarak kullanıyor muhtemelen. Hem bunla ciddi yakınlaşsan çıksan falan başın çok ağrır erkek çevresi geniş diyosun. Bence uzak dur.
  • Bu tarz kız ve kadın modeli her dönemde bulabilirsin.Arkadaşlar zaten doğru demişler bundan biraz art niyet aranmalı.Yüz verme kesinlikle ve paranı harcama bence.
  • simisi kullanıcısına yanıt
    bankada başka zaman geçirecek kimse yok denedim uzak kalmayı ama öylede çok sıkıntılı geçior zaman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala ders çalışan var mı ya ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yine takıl ama araya duvar koy açıkca belli et yani hayatına alma hissetsin sadece iş arkadaşın olduğunu
  • baranakin12 kullanıcısına yanıt
    kendisine göre iş arkadaşıyım sadece hafta sonları nedense hiç msj gelmior bende takmıyorum bazen arıyor telefonda ağlıyarak konuşuo benimle işte borcum var para lazım fln ama o kadar da uzun boylu değil yani herşeyin bi sınırı var
  • Sakın kardeşim şu son mesajını okuduktan sonra bu kızdan uzak dur.
  • Hero- kullanıcısına yanıt
    tek üzüldüğüm nokta çok güzel ve tatlı bi kız
  • Bu yüzden çevresinde çok erkek var ve konuşurken tahminimce çok rahat konuşuyor, herhangi bir şey söylemekten çekinmiyor ve bu durumu çok iyi kullanıyor.
    şöyle bi kız hani türklerin kullandıgı bi söz var (gösteriyor veermior :D) konuşurken çok rahat ve küfr ediyo arasıra yolda yürürken mesela bi anda bişey görüo ona yönelio ve biz ödüyoruz mecburen :( geçen pantolonu yırtıldı terziye gittik onu dahi ben ödedim yani bu kız cebi yakar
  • Kardeşim sen zaten durumu fazlasıyla anlamışsın, o senin sadece iş arkadaşın ve sana şunu da söyleyeyim, stajınız bittiğinde yollar ayrıldığında o kız bırak arayıp sormayı, seni hatırlamaz bile, benzer durum başıma geldi.
    zaten son zamanlarda böle paraya kaynaklı işler oldugu zaman ben artık diyorum param yok fln inanmıyor bana
  • Onun için hiç sorun değil ki kardeşim bu durum sen olmazsan, başkasına yanaşır, onla idare eder yani bu durum hep böyle gider, böyle insanlara çok yazık ya hiç bir zaman mutlu olamayacaklar ve huzuru bulamayacaklar.
    ama usta şöyle bi drumda var tahminim bu kızın parası benden daha fazla çünkü facede fln bak hergün pastalar işte yeni kıyafetler durum belirtmeleri fln bide arada babamın parası var dio bizim bankada 100 bin tl :D
  • Kardeşim parası tabi ki var o da kazanıyor sonuçta ama o parayı pahalı şeylere harcadığı için özellikle kıyafet tarzı şeylere harcadığı için cebinde fazla bir şey kalmıyor, bu yüzden devreye sen giriyorsun.
    bende aynı taktiği uygulayayım belki vazgeçer
  • Kuruş vermez sana.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.