Şimdi Ara

Bu kız ne yapmaya çalışıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kız gördüm, sosyal medyadan ekledim. Tam cesaretimi topladım mesaj atacakken kız mesaj attı.
    Sohbet etmeye başladık, sonra kız numaramı aldı. WP'de konuşurken fotoğraf falan da istedi. Bakın ben kesinlikle yavşamadım. İlk atağı o yaptı.
    2 gün çok güzel gitti, atılgandı şen şakrak konuşuyorduk. Bir gece 12'de iyi geceler ben yatıyorum dedi. Sabah baktım son görülmesi 02:30'du. O sabahtan sonra
    çok soğuk davranmaya başladı. Mesajlarıma tek kelimelik cevaplar yazıyor genellikle xd şeklinde sadece, ödevim var sonra konuşuruz diyor ama sürekli çevrimiçi.
    En son dayanamadım ondan hoşlandığımı da belirten + niye böyle yaptığını sorduğum hafif atarlı bir mesaj attım ama attığı cevaplar hep aynıydı ve ondan hoşlandığım
    kısım ile ilgili yorum yapmadı. Sınavlarım çok, stresliyim falan diye attı. Ben de 3-4 gün mesaj atmadım. Bugün dayanamadım attım ama hala bir değişiklik yok.
    Sizce o ne yapmaya çalışıyor? Neden ilk öyleydi de sonra soğudu ve beni takmıyor? Ve ben bu konuda ne yapmalıyım?

• Genelde kızlar erkekleri sıraya koyar. Senin önündeki kişi ile yakınlaşınca, artık sana gerek kalmadı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • burak12133 B kullanıcısına yanıt
    Ya aklıma geldi de hiç ihtimal vermedim. Gönlü başkasında olsa ilk baştan itibaren soğuk olurdu.
  • Şu an mesaj atıp artık konuşmak istemediğimi söyleceğim ne dersiniz?
  • Öyle bir şey yapma ağırdan sat kendini

Biliyorum dayanamayıp yazacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hz.hehhehe -- 11 Kasım 2015; 21:24:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru diyorsun da ne yapayım ki başka? Cidden de konuşmak istemiyorum yani.
  • Konuşmak istemiyorsan hiç mesaj atma kardeşim. Konuşmak istemiyorum falanda yazma. Sana mesaj atarsada tersle.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala ders çalışan var mı ya ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O zaman yanlış yaptığını anlamayacak yada benim tepkili olduğumu bilmeyecek?
  • Tepkisiz kalmakta 1tepkidir

• quote:

Orijinalden alıntı: unibodydesignn

Ya aklıma geldi de hiç ihtimal vermedim. Gönlü başkasında olsa ilk baştan itibaren soğuk olurdu.

Öyle olmuyor kardeşim, tecrübeyle sabit. Bana asılan kız beni red etti, tabi işin rengini sonradan anladım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unibodydesignn

O zaman yanlış yaptığını anlamayacak yada benim tepkili olduğumu bilmeyecek?

Kardeşim kızların geneli öyle bir varlıklar ki sen onlara he kadar az değer verirsen ne kadar çok ezersen seni kafalarında o kadar yüceltirler. Eğer kız sana soğuk davranmaya başladıysa artık hiç o kıza dert anlatmaya çalışma. Yazma. Anlayacağını anlar o. Eğer sen hala yazmaya devam edersen yedeklerde tutmaya devam edecek seni.

• Kardeşim belli ki kız başka briyle daha konuşuyormuş onda karar kılmış, bundan sonra çok sallama, boşver gitsin.. takam kafana
  • Peki beyler simdi kizi sosyal medya ve Whatsapp'tan falan silmek ergence olur mu? (Yas 20)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.