Bu kız geçiştiriyor dimi ss’li

-
-
50 şınav çabuk
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu tipi ben seçmedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
utandım senin adına dostum. Allah kurtarsın
-
Bırak o seni bir yerlere davet etsin musait olursan sen gidersin kibarlık yapıp davet etmişsin işinin olduğunu belirtmiş daha da üsteleme biraz erişilmez ol.
-
ders çıkışı yürürken o davet etti 2 kez bira içelim gel diye
Sen davet ettin gelmedi işim var dedi ya üsteleme daha gerisi ona kalmış eğer aklındaysan telafisini kendisi yapsın trip atarsan seni sallamaz.
31 yaşındayım bir kere evlendim boşandım kızlara vazgeçilmezlermiş gibi davranma üzülen sen olursun önce kendim demeyi benimse ulaşılamayan sen ol.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 24 Kasım 2022; 9:23:2 > -
Dün akşam ders çıkışı yürüdük yine. Sarılayım mı dedim. Kendisi sarıldı ama cem yılmazın yanaktan 45 derece diyojen dediği şey var ya dudak yanağa yaklaşıyor değmiyor, öyle yaptı. Böyle yapınca beni istemediğine emin olmak için yazdım.
Sarılayım mı öpeyim mi diye sorular sorma hal ve hareketlerine göre seninde içinden geliyorsa hiç birşey söylemeden eyleme dök bir insana sarılıp sarılamayacağını,elini tutup tutamayacağını az çok anlarsın.Kız sana işaret veriyor işte cesur ol öpmek mi istiyorsun öp sarılmak mı istiyorsun sarıl soru sorarsan kızın gözünden düşersin.
-
Ben ilgi görüp yedekte birini tutmayan kız görmedim. Senin gibi kaç kişiyle görüşüyor kim bilir.
-
Hocam doru diyon da yağmur yağıyordu bir elimde şemsiye vardı
Niye böle oldu anlamadım kendisi yazıyordu deprem olduğunda iyi misin yazdı
Bunları yapman için şemsiye yada yağmur bahanen olmamalı.Yazma üstüne düşme o sana gelsin rolleri değişin yani kız bana depremden sonra mesaj attı diyorsun demek ki bir şekilde aklında yer edinmişsin burada sormana bile gerek yok sen böyle üstüne düşünce belli bir noktadan sonra kız senden sıkılıp yol verecek acı bir gerçek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 24 Kasım 2022; 10:14:55 > -
Daha tanışalı 1 ay yeni oldu ama ders çıkışlarında beraber yürüdük haftada 1 2 kez, insaniyet namına iyi misin diye sordu bence depremden yarım saat sonra (gece 4.40da mı ne yazmıştı)
-
Dostum merhaba;
37 yaşında birisi olarak sana vereceğim öneriler aşağıdaki gibidir:
1-) Hiç bir kadına o vaz geçilmezmiş gibi davranma çevrelerinde çok fazla öyle davranan adam var sürüden bir farkın kalmaz.
2-) Asla bir kadına bir teklifte bulunduktan sonra eğer kabul etmez ise asla tekrar bir teklifte bulunma. Kadınlar bu durum da ben ne zaman istersem adam elimin altında olarak görür ve unutma kolay ulaşılan her şey değersizdir.
3-) Kadınlar maalesef kendilerine iyi davranan erkeklerden hoşlanmaz (burada git hanzo ol demiyorum) her zaman cool ol onu övme aksine ona sıradan bir kadınmış gibi davran.
4-) Asla ama asla bir kadın gitti, olmadı diye üzülme okyanus da çok balık var. önemli olan sensin her zaman bunu unutma
-
Nesin sennn?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- bulgaristandan ne alınır
- namet et döner yorumları
- migros biber gazı
- youtube katıl butonu gözükmüyor
- donut nasıl okunur
- discord açıldı mı
- sodyum iyon batarya
- exxen de neler var
- 5g nedir zararları
- prompt mühendisliği nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X