Şimdi Ara

bu kız beni hacker yapcak :@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • direk konuya giricem kız arkadaşımın odasını bizim evden bakınca görebiliyorum pc başında olduğunu anlayabiliyorum dün gece 4te pc başındaydı bana hep ders çalışıyorum diyor ben buna inanmıyorm geçen yaz bir hacker arkadaşım bir şekilde bilgisayarına sızmıştı ve sadece geçmişi görebildik ve orda sevgilimden hariç sevgilim adıyla beraber alınmış yaklaşık 200tane eski msn ismi gördük bu durum sadece geçmişte olan bişey dedi ve ben unuttum gitti ama sevgilim gece 3e 4e kadar pc başında ve hep ders çalışıyorum diyor inanmıyorum buna nasıl hacklerim ben bunu takip ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 26 Nisan 2010; 13:17:42 >

• trojan
  • bugün baya araştırdım uzaktan masa üstü varmış ama kız arkadaşımın evine sızıp o izinleri açamam işim baya zor
  • Hanım "Turkojan" ımı getir
  • quote:

Orijinalden alıntı: FireManBack

bugün baya araştırdım uzaktan masa üstü varmış ama kız arkadaşımın evine sızıp o izinleri açamam işim baya zor

• hocam sen daha kızarı çözemememişşin çok fırık ekmek yemen lazım;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kız kim?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş pc başında olupta sana ders çalışıyorum diyorsa zaten yalan söylüyor sepetle gitsin
  • hackliycem bişiy bulursam ağzını burnunu kırcam gerekirse gece gündüz bütün forumları okuycam
  • Team Wiever indir.Onada indir.Sonra id ve passwordunu söylesin sana.Sen bağlantı isteği gönder o da kabul etsin.Böyle olsa olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1nvdr

Team Wiever indir.Onada indir.Sonra id ve passwordunu söylesin sana.Sen bağlantı isteği gönder o da kabul etsin.Böyle olsa olur mu ?

direk evinin anahtarınıda versin
  • quote:

Team Wiever indir.Onada indir.Sonra id ve passwordunu söylesin sana.Sen bağlantı isteği gönder o da kabul etsin.Böyle olsa olur mu ?

bir şekilde artık yapcam olmassa o okuldayken gider açarım izinleri saolasın
  • quote:

Hee kızda gördüğünü bile bile baska erkeklerle konuscak
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkant007

quote:

Hee kızda gördüğünü bile bile baska erkeklerle konuscak

offffffff ya olmazmi ben bunu msnden konusup ıpsini alsam sonra ıpden izleyebilir miyim

• Sen eminsin ve hala takip etmek için uğraşıyorsun biraz erkek olda yüz verme ayrıl gitsin,zaten hep kızların bu yuzden burnu havada senin gibiler sayesınde

Seviyosa 2 kelime eder neden ayrılıorz ayrılmayalım diye

Dn: şimdi deme,sadece merak ve dövcem felan diye saçmalama sadece kendini kandırırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: FireManBack

quote:

bir şekilde artık yapcam olmassa o okuldayken gider açarım izinleri saolasın

Hıyarlık yapma. Senin onun oturumuna bağlanınca onun orada ekran kapanacak. Oturum kapanacak. Göremezsin bile belki. Trojan yolla izle herşeyi kayıt et. Sonra gt yüzüne vur.
  • İstersen sana bir dosya verebilirim -100kb- onu sevgilinin bilgisyarina gönderdigin zaman onun tüm yazişmalar ve ekran görüntüsü sana gelir..
  • @nurox

Ben ciddi miyim sanıyosun da bu hareketi yapıyosun ?

@dehshet

Yok karşıdakinin ekran kapanmıyo.O da aynı zamanda kontrol edebiliyor.
  •  bu kız beni hacker yapcak :@
  • yat zıbar kız ne dersi bu saatte sabahlar çuvala mı girdi de.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.