Şimdi Ara

BU KICK-BOX MAÇLARI KAÇMAZ!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
44.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın saat 20:00'de, Show Tv'de A1 Kıck-Box müsabakaları var. Türkler, Amerikalılar'a karşı!
    Gürkan Özkan, Serkan Yılmaz, Apachi Serkan,....daha birçok yerli, yabancı sporcu. Bu canlı yayın kaçmaz!

Bir de, 8 bayan mankenin müsabakaları var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boldshark -- 20 Nisan 2006; 21:26:54 >

• quote:

Bir de, 8 bayan mankenin müsabakaları var

ben zaten onlari izliycem
  • Sağolasın hocam bilgilendirdiğin için, kaçırmayız tabi özellikle mankenlerinkini
  • Gürkan Özkan, Serkan Yılmaz, apachi serkan gibi sporcularımız neler yapacakları belli de, şu mankenlerin ne yapacağını çok merak ediyorum doğrusu
  • quote:

Orjinalden alıntı: boldshark

Gürkan Özkan, Serkan Yılmaz, apachi serkan gibi sporcularımız neler yapacakları belli de, şu mankenlerin ne yapacağını çok merak ediyorum doğrusu

+1
  • quote:

Gürkan Özkan, Serkan Yılmaz, apachi serkan gibi sporcularımız neler yapacakları belli de, şu mankenlerin ne yapacağını çok merak ediyorum doğrusu

Evet kaçırmamak lazım
  • hocam bu maçların birazda danışıklı dövüş olduğuna inanıyorum.çünkü o müsabakalara katılan kickbox cularımızı yerden yere vuracak birsürü adam var onlar niye bu turnuvaya katılmıyo yada katmıyolar gürkan özkanda 50 yaşına geldi ayıp yani biraz usturuplu yapın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: barbaros_8888

hocam bu maçların birazda danışıklı dövüş olduğuna inanıyorum.çünkü o müsabakalara katılan kickbox cularımızı yerden yere vuracak birsürü adam var onlar niye bu turnuvaya katılmıyo yada katmıyolar gürkan özkanda 50 yaşına geldi ayıp yani biraz usturuplu yapın

Valla Gürkan Özkan, ilerleyen yaşına rağmen Stan The Man'i dağıttı. İlk bakışta, adamı pek bir şeye benzetemiyor insan ama, çok hırslı biri ve boksör özellikleri daha ağır basıyor; yani etkili yumrukları var. Yazdıklarında haklı olduğun yerler de var. Mesela, Gürkan Özkan niye Head Hunter ile bir müsabakaya girmez? Öyle bir maç olsa güzel olmaz mı? Bu sorular geliyor tabi insanın aklına?
    Ama tüm bu maçlar düzmece bile olsa, A.B.D.'de bunun ağababasını yapıyorlar pankreas güreşlerinde; seyirci de biliyor hareketlerin çoğunun feyk olduğunu. Ama, bence önemli olan, insanların eğlenmesi ve stres atması...

• pankreas tiyatronun ringlere taşınmış hali tiyotrodan tek farkı oyuncuların hepsi fazla kaslı olması o zaten müsabaka değil
  • Maçlara 2,5 saat kaldı
    Uzun zamandır izleme fırsatım olmuyordu. Bu A1'in kalitesi, bence bambaşka!
    Bu akşam epey stres atacağım
  • quote:

Maçlara 2,5 saat kaldı
    Uzun zamandır izleme fırsatım olmuyordu. Bu A1'in kalitesi, bence bambaşka!
    Bu akşam epey stres atacağım

boşver onu asıl maça 25 saat kaldı,sen böle diyince aklıma geldi geçen antu.com a girmiştim anasayfaya yazmışlar bunu "Terbiyeye 3 gün"

nyse konuyu saptırmayalım, akşam maçları kaçırmayalım bari

• Terbiyeye 3 gün ha

Bakalım artık... İnşallah dedikleri gibi olur
  • mankenlerin idmanı komedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur67 -- 21 Nisan 2006; 18:12:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugur67

mankenlerin idmanı komedi.

Asıl ben maçlarını merak ediyorum nolcak acaba
  • Tv kartın kayıt yaptığı harddisk bölümünde 1,5 GB yer kalmış

Şimdi yer kaplayan görüntüleri aktarıp, biraz yer boşaltıyorum.... Akşama hazır olsun! Kaçmaz bu program

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boldshark -- 21 Nisan 2006; 18:27:48 >
  • Sistem ve Programlar (C:)
    Yerel Disk

Dosya Sistemi: NTFS

Boş Alan: 5,11 GB

Toplam Boyut: 18,5 GB

MP3 ve Setup (D:)
    Yerel Disk

Boş Alan: 12,4 GB

Toplam Boyut: 38 GB

Yedekleme Diski (E:)
    Yerel Disk

Boş Alan: 4,93 GB

Toplam Boyut: 55,9 GB

Music Videos (F:)
    Yerel Disk

Boş Alan: 10,6 GB

Toplam Boyut: 36,4 GB

Haftada bir böyle oluyor
  • quote:

Terbiyeye 3 gün ha

Bakalım artık... İnşallah dedikleri gibi olur

aslan terbiyecisi geldi haaanım

• Olmaz böyle bir şey ya!
    Büyük bir sabırsızlıkla Gürkan Özkan'ın maçını bekledim.
    Adam çıktı, 1 dakikada knock out yaptı

Haksızlık bu

• quote:

Olmaz böyle bir şey ya!
    Büyük bir sabırsızlıkla Gürkan Özkan'ın maçını bekledim.
    Adam çıktı, 1 dakikada knock out yaptı

Haksızlık bu

• ya yuh be gardaşım sana gürkan 50 yaşından sonra kickbox ringlerinden sonra tiyatro sahnesine terfi etti bakalım tiyatro sanatçılarımız bu işe karşı çıkacaklarmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ivy -- 21 Nisan 2006; 22:24:38 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.