Şimdi Ara

bu kaza için kaskoyu bozmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yaklaşık 1 ay kadar önce maddi hasarlı bir kaza geçirdim aracımın resmi aşağıda. farın hemen altında belirgin sürtme olan yerde 1-2 cm lik bir çatlak var. farda biraz sürtme var. bir de amblemin hemen altındaki orta bölümde hafif sürtme izleri var. kaskodan bu sene yeni indirim (850 tl ye yaptırdım) almıştım 150 liraya kadar bir kez mini onarım hakkım var. servise götürdüm farın altında da çok ufak (sol alt köşede sivri bölüm) bir kırılma var ben görmemiştim bile tahmini fiyat söyleyin mini onarım var üstünü tamamlarım dedim en son 300 lere çıktı fiyat bi arkadaş var bekleyin o da baksın dedi vaktim yoktu çıktım. bugün de aynadaki sinyal lambasının camını park yerinden geri geri çıkarken dikkatsizlikle duvara çarpıp kırdım ampülde bir şey yok farın içinde ufak bir çatlak oldu aksilikler arka arka geliyor maşallah ;) bir de önceden avm de biri çamurluğa vurmuş çok çok küçük bir göçük olmuş boyada herhangi birşey yok biraz daha bekleyip mini onarımdan yaptırırım diyodum o gözüme batarken bunlar geldi başıma :)

sizce ne yapayım? sadece tamponu mini onarımdan yaptırıp eğer yetmezse tamamlayıp diğer göze batmayanları da seneye yine mini onarımdan mı yaptırsam kalanı da cebimden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi remotion -- 5 Temmuz 2012; 11:51:11 >

• Sizin beyaz boya mı kalkmış yoksa vurduğunuz yerden sizin boyanın üstüne siyahlıklar mı gelmiş anlayamadım.
    Sanki pasta ile çıkacakmış gibi duruyor o izler
  • quote:

Orijinalden alıntı: maniavolkan

Sizin beyaz boya mı kalkmış yoksa vurduğunuz yerden sizin boyanın üstüne siyahlıklar mı gelmiş anlayamadım.

vurduğum arabanın boyası oralar tabi benim boyadan da gitmiştir muthemelen ama tamponum plastik bilmiyorum plastik üzerine pasta cila oluyo mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: remotion

quote:

Orijinalden alıntı: maniavolkan

Sizin beyaz boya mı kalkmış yoksa vurduğunuz yerden sizin boyanın üstüne siyahlıklar mı gelmiş anlayamadım.

vurduğum arabanın boyası oralar tabi benim boyadan da gitmiştir muthemelen ama tamponum plastik bilmiyorum plastik üzerine pasta cila oluyo mu

hocam oraları mazotla sil çıkmazsa pasta falan dene baktın hiç çıkmıyo git boyat 100 lirayı geçer ama kaskoyu deldirmeye değmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jjuuddaass -- 8 Temmuz 2012; 2:55:50 >
  • kasko bitmeye yakınsa, bitmeden 1 hafta önce götürün 150 liralık onarımı gerçekleştirin, kaskoyu yeniledikten sonra bi 150 liralık daha onarım yapın kalanınıda cebinizden ödeyin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.