Şimdi Ara

Bu Kaza da Araç Sahibi Olsanız Ne yapardınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Motosikletli neden durdurmak istemiş?
  • ayranı fazla kaçırmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Draper -- 29 Temmuz 2013; 19:59:09 >
  • kesinlikle aynı hareketi yapardım bişeyi yoksada döverdim
  • Motorcu kaşınmış ama öncesinde ne oldu acaba ?
  • İyi ki kamera varmış aslın da,Adama vurdu,Allah korusun adam öldü,al sana ispat et,arkadan çarptın öldürdün derler adama...
  • ayrıntıları bilmek lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce bu araç pert olur mu?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • motorsikletli haklı olsa bile öyle araba mı durdurulur
  • Şu kamera olayı çok gerekli aslında. Fiyatı uygun performansı ve kalitesi iyi olarak ne alınabilir ki ?
  • öncesini bilmiyoruz. motosikletçi bu kadar kızdıysa kesin ters birşey yapmıştır arabacı. kimse kendini bu kadar riske etmez.
    zaten herif hayırsız bişeye benziyor, ilk kendi aracına baktığına göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VideSupra

öncesini bilmiyoruz. motosikletçi bu kadar kızdıysa kesin ters birşey yapmıştır arabacı. kimse kendini bu kadar riske etmez.

+1 daha fazla yoruma gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

İyi ki kamera varmış aslın da,Adama vurdu,Allah korusun adam öldü,al sana ispat et,arkadan çarptın öldürdün derler adama...

aslında her arabaya zorunlu olmalı
  • Haberlerde izlemiştim.Motorlu arkadaş yarışmak istemiş ve adamı tahrik etmek için gazlayıp frenlemiş önünde öle diyordu.Tabi frenlerken olanda olmuş haketmiş biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: VideSupra

öncesini bilmiyoruz. motosikletçi bu kadar kızdıysa kesin ters birşey yapmıştır arabacı. kimse kendini bu kadar riske etmez.

+1
  • Araç neymişki acaba motorcu yarışmak istemiş ? O motor uzarsa yakalayacak araç zor bulunur, bence durum trafikte sürtüşme olabilir..

• Videoyu izleyince çıkan tavsiye edilenlerde bir video dikkatimi çekti adamda birşey yok gibi

konu sahibinin affına sığınarak ekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifomer -- 29 Temmuz 2013; 22:18:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esenlik

Araç neymişki acaba motorcu yarışmak istemiş ? O motor uzarsa yakalayacak araç zor bulunur, bence durum trafikte sürtüşme olabilir..

Aynen, yoksa herhangi bir motorcu kendini bu şekilde ölüme atmaz.Sonuçta intaar etmenin daha masrafsız yolları mevcut.
    Burada araç sürücüsünün bir sorumsuzluğu olduğunu düşünüyorum (Sıkıştırma, yarışa teşvik için çok gereksiz ölüme sebebiyet tehlikeli hareketler vs.. vs.. ) ve yaptığı herhangi bir sorumsuzluluğundan sonra kaçma eylemi gerçekleştirdiğini..

Edit : esenlik, pardon.Yazını yanlış görüp anlamışım Aksinden bahsettiğim için benim gözümde araç sürücüsü suçlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M4RLB0RO -- 29 Temmuz 2013; 22:28:14 >

• ARkadaş ne yarışması yav saçmalamayın o araç Audi RS6 falan mı ki ?

Klasik bir video var Doblo bir anda sol şeride fırlıyor bizim motorcu zor duruyor. Belki aynı olay oldu bu sefer motorcu korkutmak için frene bastı ancak adam yemedi çaktı
  • Ancak adam,motor önüne gecmesine ragmen ki ( bir seyler yapacagi kesin,ilk gecis de duruyor gazliyor,tam frene basiyor ) hic gaz kesmiyor,umurun da degil sanki,guler misin aglar misin :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • motorcu yatsın kalksın öndeki tankerin lastiklere kadar kaymadığına dua etsin dorsenin altına girse bitti
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.