Şimdi Ara

Bu kasaya ne yapılabilir ( Resimli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu kasaya ne yapabilirim en çok ön kısımda değişiklik yapmak istiyorum. ön kısımda kapağın altında bulunan ızgarayı çıkarıp tam o boşluğa denk gelen kapaktaki plastiği kesip bişeyler yapmak geldi aklıma ama ne yapabilirim bilmiyorum oraya fikirlerinizi bekliyorum her türlü yorum yapabilirsiniz
    Bide led bağlamak istiyorum bilgisayarın önünde power ışığı var ondan direk olarak led şeritlere kablo çeksem çalışırmı yada nasıl led çekebilirim
    REsimler:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tunahan741 -- 3 Ocak 2013; 9:03:08 >

• Kasanın iç iskeletini fosforlu sprey ile açık renge boya daha sonra fan kablolarında birinden 12v led için elektrik aydınlatma ve fosfor ile güzel bir modifiye yapmış olursun.
  • Renklendir azcık yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyüp R Yılmaz

Kasanın iç iskeletini fosforlu sprey ile açık renge boya daha sonra fan kablolarında birinden 12v led için elektrik aydınlatma ve fosfor ile güzel bir modifiye yapmış olursun.

ön taraftaki boşluk tam 12Cm ve 12cm lik 4 ledli fan aldım ön tarafa monte etsem abes dururmu acaba ? yani plastiği kesmek istiyorum kötü gözüküyor
    Bide kasanın dvd rw nin bulunduğu yere tam üstüne 8 cm lik ledli fan takıcam ve dvd rvyi bi alt tarafa alıcam nasıl olur bide 12cm filtre aldım üstüne koymak için
  • takip
  • 1- kabloları topla
    2- yan kapağa plexi taktır
    3- led döşe
    4- rengini boyayabilirsin
  • 1- kabloları topla
    2- yan kapağa plexi taktır
    3- led döşe
    4- rengini boyayabilirsin
    5- hdd slotunu kapatacak bir parça yap
    6-üst tarafa fan yuvası yap
    7 ön tarafa fan yuvası yap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • casper moda uygun kasalar pek yapmıyor gibi bendede bunun bir alt modeli var

üstteki arkadaşların yazdığını bende tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.